Christina Aguilera: «Δε φοράω ποτέ εσώρουχο»

Christina Aguilera: «Δε φοράω ποτέ εσώρουχο»

Η λαμπερή τραγουδίστρια απόκαλύπτει το... μυστικό της

Η Christina Aguilera με αφορμή τον εαορτασμό του Halloween έκανε ένα party στη βίλα της στο Beverly Hills. Η 31χρονη σταρ, υποδέχτηκε τους καλεσμένους με μία ροζ περούκα και ένα πρόστυχο outfit με σκισίματα δίπλα στον φίλο της Matthew Rutler ο οποίος ντύθηκε ιππότης.

Στο πάρτυ παρουσίασε μυστικά το νέο της άλμπουμ Lotus που θα περιλαμβάνει 13 τραγούδια και κυκλοφορεί στις 13 Νοεμβρίου. Παρά τα θετικά σχόλια περί μουσικής, το Twitter βούλιαξε από τα σχόλια για την αφόρητα κιτς εμφάνισή της. Ούτε στο Halloween δεν ησυχάζει από τους haters αυτό το κορίτσι...

Αυτό που σόκαρε βέβαια, ήταν η πρόσφατη δήλωσή της στην εκπομπή της Chelsea Handler, "Chelsea Lately" μιλώντας για τις ιδιαίτερες συνήθειές της. Η τραγουδίστρια προκειμένου να εμφανιστεί στην εκπομπή ζήτησε η παρουσιάστρια να βγει στο σόου χωρίς παντελόνι μόνο με ζαρτιέρες και εσώρουχα. Γιατί; Με αφορμή κάποια αρνητικά σχόλια που είχε κάνει η Chelsea για την Christina και τα άσχημα παντελόνια της. Η παρουσιάστρια το έκανε και η Aguilera ξεκαθάρισε:

«Συνήθως τα φοράω γιατί δεν μου αρέσει να περιορίζομαι με εσώρουχα. Δεν μου αρέσει να φοράω βρακί. Θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο ελεύθερη κάθε στιγμή. Απλά αυτή είμαι!»

Διαβάστε ακόμη: