Madonna- Sean Penn: το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί (;)

Madonna- Sean Penn: το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί (;)

Οι φήμες για επανασύνδεση έχουν φουντώσει.

Το ότι ο Sean Penn ήταν παντρεμένος με τη Madonna από το 1985 μέχρι το 1989 το γνωρίζετε. Η βασίλισσα της ποπ μπορεί να έχει αλλάξει από τότε πολλές αγκαλιές, όμως ο έρωτας της ζωής της είναι ο διάσημος ηθοποιός τον οποίο και δεν ξεπέρασε ουσιαστικά ποτέ. Οι δύο πρώην μπορεί να μην ξαναέσμιξαν ποτέ όμως παρέμειναν δύο καλοί φίλοι με τον Penn να εμφανίζεται μέχρι και στις τελευταίες συναυλίες MDNA της star.

Πριν από μερικές ώρες όμως και ενώ δεν έχουν δώσει πολλά δικαιώματα ο φακός των παπαράτσι έπιασε τον Sean Penn αγνώριστο να οδηγεί το τζιπ του και δίπλα του μια αιθέρια ύπαρξη, με αποκαλυπτικά χρυσά ρούχα η οποία είχε «πέσει στο πάτωμα» του αυτοκίνητο για να μην τη δει ο φακός. Πριν από το συμβάν οι δυο τους είχαν περάσει το βράδυ σε ιταλικό εστιατόριο όπου δεν έγιναν ιδιαίτερα αντιληπτοί, ενώ από εκείνο το λεπτό τα διεθνή Μέσα έχουν φαγωθεί πως η περιβόητη μυστηριώδης γυναίκα είναι η Madonna.

Εάν η διάσημη pop diva παράτησε το toyboy της και επέτρεψε στη στιβαρή αγκαλιά του Sean Penn, τότε μάλλον μιλάμε για την επανασύνδεση της δεκαετίας.

Αναμένουμε τη συνέχεια!

Διαβάστε επίσης:

Madonna: διαμαρτύρεται για τον πυροβολισμό μίας 14χρονης κάνοντας στριπτίζ
Η κόρη της Madonna τρυπώνει στα παρασκήνια του MDNA Tour και μας τα λέει όλα