Η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζει ρούχα με την υπογραφή της

Η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζει ρούχα με την υπογραφή της

Το νέο της επαγγελματικό βήμα στη βιομηχανία της μόδας

Η αποκλειστική είδηση που μόλις μάθαμε, δεν μας ξάφνιασε. Για την ακρίβεια απορούμε πως και δεν συνέβη νωρίτερα. Η αδυναμία της Δέσποινας Βανδή στα ρούχα και στο ξεχωριστό στιλ είναι γνωστή, όχι μόνο στους κοντινούς της ανθρώπους, αλλά και σε όλους μας που το ξέρουμε εδώ και καιρό από τις συνεντεύξεις της.

Η Δέσποινα εδώ και καιρό δέχτηκε πρόταση από την φίλη της και ιδιοκτήτρια της εταιρία chip and chip Χρυσούλα Κέρος, να σχεδιάσει μια σειρά ρούχων που θα έχουν την υπογραφή της. Η Δέσποινα συμφώνησε και εδώ και καιρό δούλεψε μαζί με τους συνεργάτες της για να ετοιμάσει μια σειρά από φορέματα, ρούχα, φόρμες και δερμάτινα μπουφάν όλα σε ύφος και στιλ ροκ.
Η σειρά ρούχων που θα ονομάζεται Despoina Vandi for Chip and Chip θα παρουσιαστεί στο κοινό και στους δημοσιογράφους στις 12 Νοεμβρίου στο κατάστημα της εταιρίας στην Κηφισιά. Τα ρούχα θα πωλούνται και απο το internet, σε τιμές προσιτές.
Στα χνάρια των ξένων star η Δέσποινα Βανδή είναι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη με το νέο της project και όπως έχει πει σε γνωστούς της πως περιμένει πως και πως να δει τα ρούχα της φορεμένα από νέα κορίτσια και γυναίκες