Victoria Beckham: Οι αμέτρητες αλλαγές σε μαλλιά και στυλ ντυσίματος στο πέρασμα των χρόνων (photos)

Victoria Beckham: Οι αμέτρητες αλλαγές σε μαλλιά και στυλ ντυσίματος στο πέρασμα των χρόνων (photos)

Από αλλαγές άλλο τίποτα η Posh...

Ξεκίνησε την καριέρα της ως τραγουδίστρια και έγινε ευρέως γνωστή λόγω της συμμετοχής της στο διάσημο group των Spice Girls, που έκαναν τα κοριτσάκια ανα τον κόσμο να ουρλιάζουν. Σύζυγος του θεού των γηπέδων, David Beckham και δε χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο, αφού μόνο αυτό είναι ικανό να μας κάνει να σκάσουμε από τη ζήλεια μας!


Πλέον η Victoria είναι πολύ πετυχημένη businesswoman και σχεδιάστρια μόδας. Οι δημιουργίες της μοναδικές και πολλές είναι οι stars που την τιμούν, φορώντας τα ρούχα, και όχι μόνο, που η ίδια σχεδιάζει.


Πέραν όλων αυτών, αποτελεί και fashion icon, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναδειχτεί fashion queen. Άπειρες τσάντες, πανάκριβα παπούτσια και εντυπωσιακά φορέματα.. η Victoria έχει γούστο, αλλά και άφθονο χρήμα!


Εκτός όμως από τη μανία της για ρούχα, τσάντες και παπούτσια, η Posh αγαπάει να κάνει αλλαγές και στα μαλλιά της. Από κοντό καρέ στο ξεκίνημα της καριέρας της, μέχρι το μακρύ με μπούκλες σκούρο καστανό που έχει αυτή τη στιγμή, ουκ ολίγες είναι οι φορές που πειραματίστηκε με το χρώμα αλλά και το μήκος τους.


Τέλος, βλέποντας τις φωτογραφίες από το ξεκίνημα της καριέρας της μέχρι τώρα, δε γινόταν να αφήσουμε ασχολίαστη την αλλαγή στο στυλ ντυσίματός της. Όταν πρωτοεμφανίστηκε και καθώς ήταν μέλος των Spice Girls, η Victoria δεν ήταν τόσο καλοντυμένη όσο τα τελευταία χρόνια. Έφταιγε το γεγονός ότι ήταν τραγουδίστρια στο girl-band ή απλώς δεν είχε εντρυφήσει τόσο στη μόδα; Πάντως αρκετές φορές είχε εμφανιστεί με... κιτς ρούχα και styling!


Tώρα βέβαια μόνο καλά πράγματα μπορούμε να πούμε για το στυλ της. Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το ξεκίνημα της καριέρας της ως το παρόν.

Διαβάστε ακόμα:

H Victoria Beckham έφαγε τον David κυριολεκτικά (φωτό)

Ηot Fashion Trend: Γυαλιά Μυωπίας! Ποιοι stars τους έχουν αδυναμία;

Ποιες celebrity εξασκούν ακόμη το άθλημα της... κούνιας;