Kλάπηκε το νυφικό της Amy Winehouse!

Kλάπηκε το νυφικό της Amy Winehouse!

Λίγο πριν δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό

Δύο από τα πιο ακριβά φορέματα της αδικοχαμένης Amy Winehouse κλάπηκαν από το σπίτι της στο Λονδίνο, όπου πέθανε το 2011. Το εμπριμέ με άγκυρες μίνι φόρεμα που φόρεσε η τραγουδίστρια της soul τη μέρα του γάμου της το 2006 και μία τουαλέτα Moschino που φόρεσε επί σκηνής εξαφανίστηκαν από το σπίτι της στο Camden.

Τα φορέματα συνολικής αξίας $208,000 (£130,000),επρόκειτο να δημοπρατηθούν στη Νέα Υόρκη αργότερα μέσα στο 2012 προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για το e Amy Winehouse Foundation, την ίδια στιγμή που ο πατέρας της, Mitch δηλώνει συντετριμένος.

Δήλωσε στην εφημερίδα The Sun, «Είναι σοκαριστικό χτύπημα. Με αρρωσταίνει που κάποιος θα έκλεβε κάτι τέτοιο γνωρίζοντας τη συναισθηματική του αξία». Οι κλέφτες μπήκαν μάλλον από παραβιασμένο παράθυρο και όλοι φοβούνται πως λείπουν και άλλα προσωπικά της αντικείμενα... Το σπίτι στο Camden πωλείται οπότε όλα τα αντικείμενα είναι αριθμημένα και έτοιμα προς φύλαξη.

«Πολύ λίγος κόσμος εμπλέκεται και ελάχιστοι μπαινοέβγαιναν στο σπίτι. Τα περνάμε όλα από έλεγχο να δουμε αν λείπει κάτι άλλο. Μας εκπλήσσει που πήραν μόνο αυτά και όχι και κάποια άλλα από τα designer φορέματά της. Υπήρχαν κάποια Dolce & Gabbana που αξίζουν μία περιουσία. Το νυφικό της ήταν ένα βαμβακερό πραγματάκι που στην καλύτερη κόστιζε 100 λίρες! Όποιος το σούφρωσε ήξερε την σημασία που είχε....», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμη:

Παντρεύεστε; Αποκτήστε designer νυφικά σε τιμές κόστους!

Στιλιστικό Ξεκατινάζ : Μπαμπάς Amy εναντίον Gaultier!