Louise Wedderburn: Μία σπάνια πάθηση μετατρέπει το μοντέλο σε... ανθρώπινη κούκλα

Louise Wedderburn: Μία σπάνια πάθηση μετατρέπει το μοντέλο σε... ανθρώπινη κούκλα

Όμως τίποτα δεν σταματά την teenager από τους στόχους της

Η ιστορία της Wedderburn προβλήθηκε μόλις στο ντοκυμαντέρ του Channel 4 με τίτλο The Human Mannequin. Η νεαρή κοπέλα πάσχει από προοδευτική ινοδυσπλασία που την μετατρέπει σιγά σιγά σε ανθρώπινη κούκλα, μιας και τα κόκκακλά της ενώνονται με τις αρθρώσεις η οποίες χάνουν την ελαστικότητά τους με αποτέλεσμα το σώμα της να παγώνει σε συγκεκριμένη στάση.

Δυστυχώς δεν υπάρχει θεραπεία για την πάθηση που έχει επικρατήσει να λέγεται ανεπίσημα THE MANNEQUIN DISEASE (αρρώστια των μανεκέν). Η κοπέλα κινείται ακριβώς όπως οι κούκλες στις βιτρίνες και χρειάζεται βοήθεια για να ντυθεί και να καθίσει. Η κοπέλα διαγνώστηκε με ινοδυσπλασία όταν ήταν 3 ετών και έμαθε να ζει με αυτό μεγαλώνοντας.

Το θάρρος και η αποφασιστικότητά της μας συγκινεί καθώς δεν την σταματά τίποτα από το στόχο της και από ό, τι φαίνεται η όμορφη Louise τα καταφέρνει. Είναι μοντέλο για φωτογραφίσεις και δηλώνει:

«Δεν το βάζω κάτω. Αν αρίσω να σκέφτομαι τα πάντα όπως πρέπει να γίνουν δεν θα βγω ποτέ από το σπίτι. Οι άνθρωποι αντιδρούν με διάφορους τρόπους όταν με βλέπουν αν και σε γενικές γραμμές ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Ένιωθα πάντα ισότιμη στο σχολείο. Η πάθησή μου ποτέ δεν με σταμάτησε από αυτά που θέλησα να κάνω, ούτε θα με σταματήσει».

Η Louise θέλει να φτιάξει το δικό της fashion blog και σειρά make up- η μόδα και το μακιγιάζ είναι οι μεγάλες της αγάπες! Αυτά είναι παραδείγματα προς μίμηση σε δύσκολες εποχές!

Διαβάστε ακόμη:

Πώς να φτιάξετε μόνες σας μάσκα λάμψης με… σοκολάτα!!

Stars και πλαστικές: Ποιοι από αυτούς κυριολεκτικά... παραμορφώθηκαν;

Η αυτοπεποίθηση στα τάρταρα κάθε φορά που βλέπω την κοιλίτσα μου!