Η Megan Fox μας δείχνει πως κατάφερε να μιλήσει σε... δελφίνια! (video)

Η Megan Fox μας δείχνει πως κατάφερε να μιλήσει σε... δελφίνια! (video)

Με τη βοήθεια ποιου τα κατάφερε;

Δε θα μπορούσε να τα καταφέρει αν δεν είχε την τεχνολογία με το μέρος της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν την έχει απλά με το μέρος της, αλλά την παραέχει, αφού ακριβοπληρώθηκε για να διαφημίσει το νέο laptop της Acer, Aspire S7.


Η Μegan στο video που θα δείτε υποδύεται τον εαυτό της, δηλαδή μια ηθοποιό, η οποία έχει πάει να συναντήσει τη μάνατζέρ της, σε ένα εστιατόριο . Εκεί όμως που συζητάνε, της αποσπούν την προσοχή δύο αστακοί. Η ευαισθητοποιημένη ηθοποιός παίρνει τους αστακούς μέσα από το ενυδρείο και τους απελευθερώνει στη θάλασσα. Συνειδητοποιεί ότι το επάγγελμα της ηθοποιού δεν την αντιπροσωπεύει και αποφασίζει να το... γυρίσει σε βιολόγος με ειδίκευση στα θαλάσσια όντα.

Η Megan εμφανίζεται πολύ sexy και δυναμική στη διαφήμιση και έχει βάλει σα στόχο να καταφέρει να επικοινωνήσει με τα... δελφίνια. Δοκιμάζει πολλές τεχνικές και εν τέλει τα καταφέρνει με τη βοήθεια του νέου υπολογιστή Acer. Το δελφίνι απαντά στη Fox, προφέροντας μάλιστα και το όνομά της και εκεί ολοκληρώνεται το όνειρο της ηρωίδας.
Η συγκεκριμένη διαφήμιση επικρίθηκε πολύ από αξιόλογους διαφημιστές και τα σχόλια ήταν ποικίλα, καθώς την ιδέα τη θεώρησαν κουτή και τη Megan κακή ηθοποιό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Acer κατάφερε όπως και να έχει να προβάλει το προïόν της.


Δείτε το video με το διαφημιστικό spot, τα συμπεράσματα δικά σας...

Διαβάστε ακόμα:

Γέννησε η Megan Fox και το ανακοίνωσε μέσω facebook!

Red for red! Οι stars ψηφίζουν υπέρ του χρώματος της φωτιάς και μαγνητίζουν!

Megan Fox: σούπερ σέξι ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα 4 μηνών έγκυος