Harper Beckham: Δεν φορά ποτέ το ίδιο ρούχο δεύτερη φορά

Γωγώ Φούντα
Harper Beckham: Δεν φορά ποτέ το ίδιο ρούχο δεύτερη φορά

Είναι πλούσια, στυλάτη και φροντίζει να το δείχνει!

Eίναι το πιο στυλάτο και πολυφωτογραφημένο μωρό του πλανήτη. Ο λόγος φυσικά για την Harper Beckham, η οποία παρά το γεγονός ότι μετρά μόλις 16 μήνες ζωής, διαθέτει μία άκρως εντυπωσιακή και πολυτελή γκαρνταρόμπα! Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ, η μικροσκοπική fashionista, δεν έχει φορέσει ποτέ το ίδιο ρούχο πάνω από μία φορά.

H μικρούλα, η οποία αρκετές φορές πηγαίνει ασορτί με τη διάσημη μαμά της, εκτιμάται ότι έχει στην κατοχή της γκαρνταρόμπα η οποία αγγίζει και ίσως ξεπερνά τα $8.000. Δηλαδή, 4 φορές το ποσό που ξοδεύει κατά μέσο όρο μία μεσαία αμερικανίδα για ρούχα μέσα σε έναν ολόκληρο χρόνο!

Η αλήθεια είναι ότι το ποσό ακούγεται υπερβολικό, αλλά αν αναλογιστεί κανείς ότι τα κομμάτια είναι, μεταξύ άλλων, Stella McCartney, Marc Jacobs και Chanel δικαιολογούνται απολύτως τα χρήματα. Ίσως, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, η μοναδική φορά που η Harper φορά ρούχο δεύτερη φορά, είναι η ρόμπα της ή τα πυζαμάκια της, τα οποία φυσικά και προέρχονται από επώνυμο οίκο!

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης, είναι ότι σύσσωμος ο βρετανικός Τύπος ασχολείται με την γκαρνταρόμπα της νεαράς Beckham, κάτι που έχει κάνει μόνο για την Kate Middleton. Ωστόσο, στην περίπτωση της Δούκισσας τα πανάκριβα ρούχα της τα πληρώνει ο βρετανικός λαός, ενώ τα ρουχαλάκια της Harper αγοράζονται με αγάπη και φροντίδα από την μαμά Victoria και τον μπαμπά David! Οπότε μικρό το κακό...

Ελπίζουμε μόνο όταν πια τα ρούχα δεν θα κάνουν στην μικρή, οι διάσημοι γονείς της να τα δωρίσουν για καλό σκοπό και να μην καταλήξουν στον κάλαθο των αχρήστων!

Διαβάστε επίσης:

H μικρή Harper Seven, θερμή φίλαθλος στην εξέδρα, παρέα με τη μαμά Victoria και διάσημο star!

Victoria Beckham- Harper Seven: μαζί και στο μανάβικο

Hollywood report: δείτε πώς ντύνονται για το Halloween τα διάσημα πιτσιρίκια