H Gisele σαβουριάζει για τα καλά!

H Gisele σαβουριάζει για τα καλά!

Θυμάστε που κάποτε καταδίκαζε αυτή τη διατροφή στην εγκυμοσύνη;

Πίσω στο 2011, η Gisele μόλις είχε γεννήσει και κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης σε χρόνο dt ενώ επιδείκνυε το καλογυμνασμένο σώμα της στη Vogue. Σε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη με φωτογράφιση, το μοντέλο εξηγούσε πώς κατάφερε να αποκτήσει πάλι το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη.

Παραδέχτηκε πως έκανε πολύ προσεκτική διατροφή και αθλούταν 3-5 φορές την εβδομάδα. Κατακεραύνωσε μάλιστα τις έγκυες που παίρνουν πιο πολύ βάρος από εκείνη, λέγοντας πόσο ανθυγειινό είναι να φερόμαστε στο σώμα μας σαν να είναι σκουπιδοντενεκές, ικανοποιώντας του κάθε επιθυμία κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Είπε πως έκανε kung fu κανονικά έως και 2 εβδομάδες πριν τη γέννηση του Benjamin καθώς και yoga μέχρι 3 μέρες πριν τον τοκετό!

Ίσως περιέγραφε καθαρά τη δική της εμπειρία αλλά επέμενε: «Είχα το μυαλό στο κεφάλι μου όσο ήμουν έγκυος και πήρα μόνο 15 κιλά. Πρόσεχα πολύ τι έτρωγα και δεν καταλαβαίνω πώς τόσες γυναίκες γύρω μου μετατρέπουν τα σώματά τους σε σκουπιδοντενεκέδες!»

Κάτι φαίνεται να έχει αλλάξει μιας και το supermodel Gisele Bundchen, που βρίσκεται στον 7 μήνα περιμένοντας το 2ο παιδί με τον σύζυγό της Tom Brady, για λίγη μόνο ώρα χαλάρωσης δίπλα στην πισίνα, έφαγε: 2 tiramisu με παγωτό, cannoli και sorbet καρύδας! Όλα αυτά την Παρασκευή στο εστιατόριο Bianca του ξενοδοχείου Delano Hotel. Την επόμενη μετά του συζύγου, πήγε στο γνωστό μπριζολάδικο Prime 112 steakhouse, όπου και πάλι χτύπησε αλύπητα 2 μερίδες!

Το θέμα είναι πως η Gisele είναι 7 μηνών και ακόμη φοράει skinny jeans! Μπορεί να τρώει τόσο; Μπορεί να άλλαξε τόσο και να παραμένει- αν εξαιρέσουμε την κοιλιά- πιο αδύνατη από ποτέ;

Διαβάστε ακόμη:

Η Gisele μας δείχνει την τεράστια κοιλιά της!

Δείτε την εκπληκτική φωτογράφιση της Gisele για το Bazaar Βραζιλίας!