Η μεγάλη νίκη του Obama: Όλοι οι celebrities που τον ψήφισαν και ο χαμός στο twitter

Η μεγάλη νίκη του Obama: Όλοι οι celebrities που τον ψήφισαν και ο χαμός στο twitter

Δείτε τους καθώς πηγαίνουν στην κάλπη

Είναι γεγονός! Ο Obama νίκησε στις χθεσινές εκλογές! Ο αγώνας των stars που για μήνες τώρα προσπαθούσαν να τον στηρίξουν με κάθε δυνατό τρόπο, τελικά δικαιώθηκε. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις αμέτρητες εμφανίσεις της Katy Perry , η οποία ζητωκραύγαζε υπέρ του ή της Beyonce που μέχρι και κρίκους που έγραφαν Obama φόρεσε στα αυτιά; Η νίκη, λοιπόν, τους χαροποίησε αφάνταστα και το twitter πήρε κυριολεκτικά φωτιά! Oι stars αμέσως εκδήλωσαν τον ενθουσιασμό τους, για τη μεγάλη επιτυχία όπως τόνιζαν της Αμερικής.

Ποιοι όμως απαθανατίστηκαν από το φωτογραφικό φακό να πηγαίνουν στις κάλπες να τον στηρίξουν; Ομολογουμένως ήταν πάρα πολλοί, μεταξύ αυτών οι: Κaty Perry, Beyonce, Sarah Jessica Parker, Halle Berry, Lenny Kravitz, Hilary Duff, Heidi Klum, Jennifer Garner, Miley Cyrus, Μilla Jovovich, Eva Longoria και Mariah Carey.


Aπό όλους τους celebrities όμως οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του ήταν οι ακόλουθες: Carey, Perry και Beyonce, οι οποίες δε σταμάτησαν να ανεβάζουν φωτογραφίες και να παρακινούν τους θαυμαστές τους να πάνε στην κάλπη το συντομότερο δυνατό και να ψηφίσουν υπερ του Obama.


Σα να μην έφταναν όλα αυτά η Beyonce είπε να δημοσιεύσει και ένα γράμμα το οποίο έγραψε η ίδια για τον Αμερικανό πρόεδρο λέγοντας τα εξής: «Πρόεδρε Obama, Κάθε μέρα η καλή καρδιά σου και ο χαρακτήρας σου μας εμπνέει όλους να δώσουμε το καλύτερο του εαυτού μας. Εσύ είσαι ο αρχηγός, ο οποίος μπορεί να μας πάει από εκεί που είμαστε, εκεί που πραγματικά πρέπει να πάμε. Εσύ είσαι ο λόγος που η κόρη μου και ο ανιψιός μου, θα μεγαλώσουν με την πεποίθηση ότι μπορούν να γίνουν οτιδήποτε αυτοί πραγματικά θέλουν. Με όλο μου το σεβασμό και τη λατρεία, Beyonce.»


Eκτός όμως από τις τρεις αυτές ένθερμες υποστηρίκτριές του και όλοι οι υπόλοιποι stars πηγαίνοντας στην κάλπη, τον υποστήριζαν ανοιχτά και φορούσαν όλοι αυτοκόλλητα που δήλωναν ότι ψήφισαν υπέρ του, σε κάθε πιθανό σημείο του σώματός τους.

Με τέτοιους θερμούς υποστηρικτές πώς να φοβάται ο Obama; Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό με όλους τους celebrities που ψήφισαν, καθώς και όλα τα tweets τους.

Διαβάστε ακόμα:

Beyoncé: μπόλικο print, αφέλειες και Obama σκουλαρίκια

Michelle Obama vs Ann Romney: αναμέτρηση του στυλ των δύο υποψήφιων Πρώτων κυριών των ΗΠΑ

Το Gay Hollywood υπέρ του Obama