Ο Robert Pattinson, ελαφρώς μεθυσμένος, στο show του Jimmy Kimmel (video)

Ο Robert Pattinson, ελαφρώς μεθυσμένος, στο show του Jimmy Kimmel (video)

Η τηλεοπτική εμφάνιση του star του Twilight

Με δύο γουλιές βότκα, ο Robert Pattinson γίνεται απίστευτα κοινωνικός και ομιλητικός, αν κρίνουμε από την εμφάνισή του στο show του Jimmy Kimmel. Ο 26χρονος σταρ έδειξε τον πολύ γοητευτικό εαυτό του, στο τηλεοπτικό στούντιο της εκπομπής.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, μόλις συνάντησε τον Pattinson, ο οποίος φορούσε σκούρο μπλε κοστούμι, του είπε χιουμοριστικά «Μαθαίνω ότι τα παπούτσια σου είναι πολύ μεγάλα», με τον ηθοποιό να σπεύδει να απαντήσει: «Είναι γελοία. Νιώθω σαν να είμαι κλόουν. Ένιωθα ότι θα έπεφτα, και μόλις ήπια λίγη βότκα στο backstage. Δεν είναι πολύ καλός συνδυασμός», αστειεύτηκε.

Στη συνέχεια, ο διάσημος παρουσιαστής ρώτησε τον ηθοποιό εάν προβλέπεται sequel των ταινιών του Twilight. «Το ελπίζω», είπε ο Pattinson, ο οποίος, στη συνέχεια, δήλωσε ότι, παρότι ταξιδεύει συνέχεια, δεν βλέπει πολλά πράγματα από τις χώρες τις οποίες επισκέπτεται. «Είμαι περίεργος, θέλω να μένω στο δωμάτιο μου στα ξενοδοχεία συνέχεια». Παρόλα αυτά, παραδέχτηκε ότι, την τελευταία φορά που βρέθηκε στην Αυστραλία, έκανε skydiving για πρώτη φορά. «Το λάτρεψα. Αυτός είναι και ο τρόπος που θέλω να πεθάνω, νομίζω. Χάρηκα που το έκανα με έναν ακόμα, γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι μόνος μου θα έβρισκα το κουράγιο να πηδήξω», είπε.

Διαβάστε ακόμα:
Kristen Stewart & Robert Pattinson:Μετά το κέρατο, σειρά έχει η υιοθεσία!
Η είδηση που περιμένατε: αυτή είναι η πρώτη κοινή συνέντευξη του ζεύγους Stewart- Pattinson (βίντεο)
Pattinson-Stewart: Πιασμένοι χεράκι και μασκαρεμένοι, σε πάρτι (φωτό)