H Brooke Shields καταρρέει και το παραδέχεται μία εβδομάδα μετά τον θάνατο της μητέρας της

H Brooke Shields καταρρέει  και το παραδέχεται μία εβδομάδα μετά τον θάνατο της μητέρας της

Οι δύο γυναίκες ήταν αχώριστες!

Μία εβδομάδα μετά τον θάνατο της μητέρας της της και την κατάρρευσή της η Brooke Shields μιλά για την δυνατή όσο τίποτα αγάπη μεταξύ τους και τη στήριξη της μητέρας της που δεν ξαναφυγε ποτέ πριν από το πλευρό της σταρ.

Η ηθοποιός εκδήλωσε σημάδια κατάθλιψης και χρειάστηκε ηρεμηστικά ενώ έμεινε κλεισμένη στο σπίτι της για 5 μέρες μετά το θάνατο της πολυαγαπημένης της μητέρας. Μίλησε στον τύπο χτες και εξήγησε την αντίδρασή της. Παρότι η μητέρα της υπέφερε από γεροντική άννοια τον τελευτάιο καιρό, η σχέση τους ήταν άρρηκτη και κατά τις αναλαμπές της ήταν το πιο σημαντικό στήριγμα της ηθοποιού.

«Η μητέρα μου ήταν ένα πελώριο κομμάτι της ζωής μου και εκείνη ευθύνεται για το ποια είμαι σήμερα. Την αγάπησα, γέλασα μαζί της και τη σεβόμουν και παρότι πάλευε κι εκείνη μέσα στο δικό της αγώνα δεν έπαυε ποτέ να είναι η μαμά μου. Έφυγε ίσως το πιο γνώριμο και σημαντικό κομμάτι μου και όπως καταλαβαίνετε έχω χάσει μεγάλο μέρος του εαυτού μου» .

Η Teri Shields έφυγε από τη ζωή στις 31 Οκτωβρίου σε ηλικία 79 ετών στο Manhattan μετά από μακρόχρονη ασθένεια που συνδεόταν με την γεροντική άννοια. Εκτός από μαμά της Brooke, ήταν και η manager της ενώ εκείνη την βοήθησε να μπει στο χώρο του θεάματος. Μέχρι και πριν από λίγο καιρό η μητέρα Shields χειριζόταν τα πάντα, ακόμη και τα οικονομικά ή τα οικογενειακά βάρη της κόρης της!

Διαβάστε ακόμη:

Η Gisele μας δείχνει την τεράστια κοιλιά της!

Δείτε την εκπληκτική φωτογράφιση της Gisele για το Bazaar Βραζιλίας!