Jennifer Lopez: Zήτησε να απολυθεί καμαριέρα για ένα αυτόγραφο;

Jennifer Lopez: Zήτησε να απολυθεί καμαριέρα για ένα αυτόγραφο;

Τι λέει η διάσημη σταρ για τη μήνυση που δέχτηκε;

Η Jennifer Lopez εξέδωσε δελτίο τύπου και δηλώνει πληγωμένη από τις κατηγορίες που δέχτηκε ότι ευθύνεται για την απόλυση καμαριέρας ξενοδοχείου η οποία την πλησίασε ζητώντας της αυτόγραφο!

Η 43χρονη σταρ κατηγορήται από την Γερμανίδα καμαριέρα Pray Dodaj, ότι είναι υπέυθυνη για την απόλυσή της από το ξενοδοχείο όταν τόλμησε να της χτυπήσει την πόρτα για να της ζητήσει αυτόγραφο- και την έδιωξαν οι δύο βοηθοί της. Η καμαριέρα μάλιστα κατέθεσε μήνυση εναντίον της Lopez!

H Lopez βέβαια ισχυρίζεται πως ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Έγραψε μάλιστα στο Twitter της: «Ελάτε τώρα! Νόμιζα πως με ξέρατε καλύτερα! Ποτέ δεν θα ζητούσα ν ααπολυθεί κάποιος για ένα αυτόγραφο. Μάλιστα δεν είχα καν πληροφορηθεί για την τροπή των πραγμάτων. Πρώτη φορά το διάβασα στο Twitter. #hurtful(οδυνηρό)»

Η Pray ισχυρίζεται ότι απολύθηκε την επόμενη από το συμβάν και μάλιστα η διοίκηση της είπε να μην ξεπερνά τα όρια. Λέει μάλιστα: «Της καθάριζα το πάτωμα και είμαι μεγάλη fan, οπότε μάζεψα το λιγοστό κουράγιο μου και χτύπησα το κουδούνι για ένα αυτόγραφο. Αλλά οι δύο βοηθοί της στην πόρτα με έβγαλαν έξω και αρνήθηκαν. Μία μέρα μετά η εταιρεία μέσα από την οποία βρήκα τη δουλειά στο ξενοδοχείο με κάλεσε και μου είπε πως η κυρία Lopez έκανε παράπονο στο ξενοδοχείο. Με απέλυσαν έτσι. Τηλεφωνικώς».

Διαβάστε ακόμη: