Brian Austin Green & Megan Fox: «Γεννήσαμε μαζί με την Witherspoon αλλά το κρατήσαμε κρυφό»

Brian Austin Green & Megan Fox: «Γεννήσαμε μαζί με την Witherspoon αλλά το κρατήσαμε κρυφό»

Πώς κατάφερε το ζευγάρι να μην μάθει κανείς τίποτα για πάνω από 3 εβδομάδες;

Η Megan Fox και ο Brian Austin Green έγιναν γονείς ενός υπέροχου αγοριού του Noah Shannon, όμως τα νέα δεν είναι πρόσφατα! Το ζευγάρι απέκτησε παιδί την ίδια μέρα με την Reese Witherspoon, όμως δεν μαθεύτηκε έως ότου πέρασαν πάνω από 3 εβδομάδες. Το E!Online ήταν το πρώτο site που σκέφτηκε ότι η εγκυμοσύνη της σταρ παρατράβηξε και φανταστείτε το σοκ όταν ανακάλυψε πώς η Fox γεννούσε την ιδια ακριβώς στιγμή με την Witherspoon στο ίδιο μάλιστα νοσοκομείο!

Αμέσως μετά το ζευγάρι έβγαλε ανακοίνωση στο Facebook, και σε μία ραδιοφωνική συνέντευξη με τον Ryan Seacrest προχτές, ο Brian Austin Green αποκάλυψε πώς κατάφεραν να κρατήσουν κάτι τέτοιο μυστικό. Ο Brian Austin Green ευχαριστεί την Reese Witherspoon και τη γέννηση του δικού της γιου που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας με αποτέλεσμα κανείς να μην ασχοληθεί μαζί τους!

«Θέλω πολύ καιρό τώρα να στείλω λουλούδια την Reese Witherspoon γιατί γέννησε την ίδια μέρα στο ίδιο νοσοκομείο στη Santa Monica. Ήμασταν αρκετά τυχεροί ώστε να φτάσουμε στο νοσοκομείο στις 2:30 το ξημέρωμα και κανείς να μην το μάθει! Είναι απίστευτο και για εμάς. Πιστεύαμε πραγματικά πως θα μας κυνηγάνε οι paparazzi και δεν πιστεύαμε πώς έγινε και δεν το έμαθε κανείς. Μετά αποφασίσαμε να το απολαύσουμε και να το εκμεταλλευτούμε όσο πιο πολύ μπορούσαμε»!

«Αν και έχω άλλον ένα γιο, τώρα νιώθα τα 40 πιο πολύ από ποτέ. Ο μικρός κοιμάται αρκετά, αλλά μόνο για λίγο. Κάθε 3 ώρες θα κλάψει για κάτι. Αφού πεταχτείς ταραγμένος θα πεις: Α, οκ είμαι σπίτι και είναι το παιδί μου και μετά θα ψάξεις τι φταίει... Είτε πεινάει ή θέλει άλλαγμα. Είναι υπέροχο»!

Διαβάστε ακόμη:

Maison Martin Margiela for H&M διά χειρός Dreamer

Ποιος διάσημος κατάφερε να κάνει σέξι ακόμη και τα vintage αντρικά εσώρουχα;