Kim Kardashian και Kate Middleton για φαγητό: Το φαντάζεστε;

Kim Kardashian και Kate Middleton για φαγητό: Το φαντάζεστε;

Κι όμως η Kim το έχει πάρει πολύ σοβαρά αυτό το γεύμα!

H Kim Kardashian σχεδιάζει να καλέσει την Kate Middleton για φαγητό. Η reality κλπ κλπ star, θέλει όσο τίποτα να γίνει φίλη με την 30χρονη πριγκίπισσα και σχεδιάζει να το επιδιώξει όσο θα βρίσκεται στο Λονδίνο τις επόμενες μέρες προωθώντας την σειρά ρούχων που έχει λανσάρει με τις δύο αδελφές της , Kardashian Kollection for Dorothy Perkins.

Δήλωσε μάλιστα στην εφημερίδα Daily Star : «'Ολες την αγαπάμε και θα θέλαμε να κάνουμε παρέα μαζί της. Θα την πάρω σοβαρά τηλέφωνο και θα της ζητήσω να πάμε για φαγητό. Είναι καταπληκτική».

Ο Kanye West, είναι κι εκείνος fan της Kate και συχνά προτείνει στην Kim να εμπνευστεί από την Δούκισσα του Cambridge και να ... καλμάρει το makeup της.
Ο στιλίστας της Kim, Rob Scheppy, λέει πως «ο Kanye παρότρυνε την Kim να μειώσει το makeup της και να φτιάχνει τα μαλλιά της πιο συντηρητικά όπως η Kate. Επίσης της είπε πως μπορεί να μάθει αρκετά για την στάση και την καλαισθησία αν την παρατηρήσει. Στον Kanye αρέσει να ανακατεύεται στο στυλ της Kim. Εκείνος έχει φοβερό στυλ και γούστο οπότε τον λαμβάνω υπόφη μου και δοκιμάζω την άποψή του».

Εσείς τι λέτε; Θα δεχτεί η Kate την πρόταση της Kim Kardashian;

Διαβάστε ακόμη:

Kim Kardashian: Αγοράζει Lamborghini στον Kanye για τα γενέθλιά του!

Ποια διάσημη κυρία είχε ένα μικρό «ατύχημα»;