Justin Bieber-Selena Gomez: Tίτλοι τέλους για το διάσημο ζεύγος;

Γωγώ Φούντα
Justin Bieber-Selena Gomez: Tίτλοι τέλους για το διάσημο ζεύγος;

Ο Justin πάντως παρηγοριά βρήκε!

Καμπάνες χωρισμού σήμαναν για ένα από τα πιο διάσημα ζευγαράκια της διεθνούς showbiz. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο Justin Bieber και η Selena Gomez εδώ και μία βδομάδα είναι χώρια με την επίσημη ανακοίνωση να κάνει λόγο περί φορτωμένου προγράμματος των δύο star.

«Εξαιτίας των τρελών προγραμμάτων τους, γινόταν όλο και πιο δύσκολο να κρατήσουν τη σχέση τους», λέει άτομο από το περιβάλλον τους. Μπορεί όμως οι εκπρόσωποι του πρώην ζεύγους να ισχυρίζονται έλλειψη χρόνου και άλλα παρόμοια, αλλά όπως σε όλους τους χωρισμούς, έτσι και σε αυτόν υπάρχει ίντριγκα!

Σύμφωνα λοιπόν με μαρτυρίες, ο Bieber και το μοντέλο της Victoria's Secret Barbara Palvin, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην είναι μόνο φίλοι! Oι δυο τους εθέαθησαν στην παράσταση Lion King στο Broadway, κάτι που όχι μόνο έγινε αντιληπτό από τους δημοσιογράφους αλλά και από την ίδια τη Selena, η οποία έκανε μία σειρά από αινιγματικά tweets, ανεβάζοντας μάλιστα και μία φωτογραφία του Βieber, με την... Barbara να φαίνεται από πίσω!

Το supermodel μάλιστα, ανέβασε και μία πόζα αμέσως μετά το fashion show της Victoria's Secret, αγκαλιά με τον Bieber, ο οποίος μαζί με την Rihanna και τον Bruno Mars, τραγούδησε στην μεγάλη βραδιά.

Η 20χρονη Selena πάντως, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το χωρισμό, δεν έκανε την παραμικρή προσπάθεια να κρύψει τη στενοχώρια της λέγοντας: «Πραγματικά με πονάει. Είμασταν οι καλύτεροι φίλοι για πολύ καιρό και τώρα μου είναι πολύ δύσκολο. Απλά προσπαθώ να συγκεντρώνομαι σε άλλα πράγματα για να μην το σκέφτομαι».

Διαβάστε επίσης:

Victoria's Secret: τα αγγελάκια για άλλη μια φορά έβαλαν φωτιά

Ο Justin Bieber έγινε φουσκωτή gay κούκλα

Ποιος pop star κατηγορείται ότι έκλεψε πιστωτική για να κάνει αυξητική... πέους;