Αυτά είναι τα χρήματα που παίρνουν στο Dancing with the stars;

Αυτά είναι τα χρήματα που παίρνουν στο Dancing with the stars;

Διαβάστε όλες τις αμοιβές

Διαβάστε όλες οι αμοιβέςΕίναι μια από τις μεγαλύτερες φετινές παραγωγές και γενικά από τις ελάχιστες που έχουν παραμείνει στην ελληνική τηλεόραση που παραπαίει ανάμεσα σα τούρκικα σίριαλ και χαμηλού Budget ρεάλιτι. Το Dancingwiththestarsπου αυτή την Κυριακή κάνει πρεμιέρα -έστω και καθυστερημένα από τη συχνότητα του Ant1- αναμένεται να σπάσει τα κοντέρ στην τηλεθέαση, άλλα όχι χωρίς κόστος, τουλάχιστον από την πλευρά της παραγωγής. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, αυτά είναι τα χρήματα που παίρνουν όσοι συμμετέχουν φέτος Στο λαμπερό show.

Οι επαγγελματίες χορευτές λαμβάνουν 500 ευρώ το επεισόδιο. Αυτό σημαίνει ότι εκείνος που θα φτάσει μέχρι τον τελικό θα πάρει περίπου 7.500 ευρώ. Οι celebrities που συμμετέχουν αμείβονται προφανώς ανάλογα της προφανώς της αξίας του στο χρηματιστήριο της ελληνικής showbiz. Έτσι η Βάνα Μπάρμπα θα αμείβεται με 1.οοο ευρώ την εκπομπή , με τον όρο να παραμείνει τουλάχιστον για 2 μήνες στο show. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η βαθμολογία της επιτροπής μετά από συνεννόηση μπορεί να τη; εξασφαλίσει την παραμονή. Την ίδια συμφωνία είχε ζητήσει και ο Γιώργος Τσαλίκης, που ζήτησε να παραμείνει για 14 live, κάτι που δεν έγινε δεκτό. Επίσης η Βάσια Τριφύλλη θα παίρνει 1.000 ευρώ για κάθε εκπομπή και θα έχει άποψη για τα κοστούμια που θα φοράει στα live.

Για 900 ευρώ το επεισόδιο συμφώνησαν ο Κώστας Κρομμύδας, η Ντορέτα Παπαδημητρίου, ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Σπύρος Σούλης, ενώ με με 800 ευρώ θα χορεύουν ο Νίκος Αναδιώτης, ο Νίκος Βρεττός, η Λάουρα Νάργες, η Νικολέτα Ράλλη και η Έλενα Παπαβασιλείου. Σε ότι αφορά τα χρήματα της κριτικής επιτροπής και της παρουσιάστριας μετα τις μειώσεις, τα ποσά είναι: Η Ζέτα Μακρυπούλια θα αμείβεται με 4.000 ευρώ το επεισόδιο, ο Φωκάς Ευαγγελινός θα λάβει 12.000 ευρώ για το σύνολο των εκπομπών, ενώ τέλος ο Αλέξης Κωστάλας συμφώνησε να πάρει 6.000 ευρώ επίσης για το σύνολο των εκπομπών.

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο στο Dancing with the Stars