Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Οι Πρώτες δηλώσεις μετά το κόψιμο των Βασιλιάδων

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Οι Πρώτες δηλώσεις μετά το κόψιμο των Βασιλιάδων

Πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι κόβεται η σειρά;

Τελικά τίποτε δεν είναι σίγουρο στην ελληνική τηλεόραση στις μέρες μας, ακόμη και αν κάτι σκίζει σε επιτυχία και τηλεθέαση. Ο Λόγος για το καθημερινό σίριαλ του Mega Βασιλιαδες, που παρότι ήταν πρώτο και με διαφορά στην ώρα του, το κανάλι αποφάσισε να κατεβάσει τον διακόπτη και να μην συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά. Η εταιρία παραγωγής αποφάσισε ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο μεγάλο κόστος και έτσι ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι τα γυρίσματα τέλος.
Το Queen.gr επικοινώνησε με μια από τις βασικές πρωταγωνίστριες της σειράς, την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία δήλωσε:

«Ακόμη επίσημα δεν μας έχουν ενημερώσει. Μας πήρε ένα παιδί και μας ενημέρωσε ότι τα γυρίσματα παγώνουν. Αυτή ήταν όλη και όλη η ενημέρωσή μας»

Πώς αισθάνεσαι;
Πώς να αισθανθώ μετά από όλο αυτό; Δεν είμαι και χαρούμενη. Έκπληκτη Μάλλον, αλλά από τη στιγμή που δεν μας έχουν πληρώσει, είναι λογικό να σταματήσουν τα γυρίσματα.

Άρα οικονομικοί ήταν οι λόγοι της διακοπής;
Ε βεβαία, φυσικά και ήταν οικονομικοί. Τι θα ήταν καλλιτεχνικοί;

Πόσα επεισόδια της δεύτερης σεζόν έχετε γυρίσει; Ξέρεις αν παίξουν ή όχι;
Έχουμε γυρίσει από πέρσι, περίπου 20 επεισόδια της δεύτερης σεζόν. Δεν έχω ιδέα αν θα παίξουν ή όχι και πότε. Δεν μας ενημέρωσε κανείς.

Μίλησες με τους υπόλοιπους ηθοποιούς
Ναι μίλησα με όλα τα παιδιά και μάλιστα πρόκειται αυτές τις μέρες να βγάλει μια ανακοίνωση ο ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών) οπότε θα μάθει και όλος ο κόσμος πώς θα πράξουμε.