Tα λάθος τατουάζ των σταρ: Ποιοι «χτύπησαν» τα ονόματα των αγαπημένων τους και το μετάνιωσαν;

Tα λάθος τατουάζ των σταρ: Ποιοι «χτύπησαν» τα ονόματα των αγαπημένων τους και το μετάνιωσαν;

Αυτοί οι star μετάνιωσαν τα τατουάζ τους όσο δε φαντάζεστε.

Οι σχέσεις έρχονται και φεύγουν στο Hollywood με ταχύτητες μεγάλες, όμως οι star δείχνουν να δυσκολεύονται να συνηθίσουν σε αυτήν την ιδέα. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε τα αμέτρητα τατουάζ που σκαρφίζονται οι celebrity για να υμνήσουν τον έρωτά τους, τα οποία μόλις τελειώσει το εκάστοτε ειδύλλιο παραμένουν εκεί να στολίζουν το κορμί τους με το όνομα του πρώην.

Θυμάστε το τατουάζ με τον αριθμό "εννέα" (η φανέλα του πρώην της Tony Parker) που είχε η Eva Longoria στο λαιμό της; Τώρα στη θέση του υπάρχει ένα σημάδι από το laser αφαίρεσης που έκανε πρόσφατα η ηθοποιός.

Η Katy Perry και ο Russel Brand θα μοιράζονται πάντα κάτι κοινό και αυτό δε θα είναι ο βίος τους. Οι δύο πρώην σύζυγοι έχουν το ίδιο τατουάζ με σανσκριτική γραφή στο εσωτερικό του χεριού τους.

Ο Marc Anthony είχε γράψεις το χέρι του Jennifer σα φόρο τιμής στη γυναίκα του Jennifer Lopez. Μετά το χωρισμό τους, το τατουάζ μεταμορφώθηκε στο άγλαμα της ελευθερίας συμβολίζοντας το νέο του έρωτα με το μοντέλο Shannon De Lima.

Η Angelina Jolie και ο Billy Bob Thornton συνήθιζαν να περιφέρονται φορώντας μπουκαλάκια με το αίμα τους μέχρι που χώρισαν και σχεδόν δεν ξαναμίλησαν. Η διάσημη ηθοποιός που είχε γράψει το όνομα του συζύγου της στο μπράτσο της μαζί με ένα δράκο, πολύ σύντομα αναγκάστηκε να το σβήσει.

Η Rihanna ήταν τόσο ερωτευμένη με τον περιβόητο Chris Brown που είχε κάνει μέχρι και το ίδιο τατουάζ με αστέρια. Μετά το χωρισμό, η πλάτη της γέμισε απλώς με περισσότερα προκειμένου να μη θυμίζει σε τίποτα το κοινό τους σχέδιο.

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό!

Διαβάστε επίσης:
Πλανήτης Hollywood: ποιοι διάσημοι έχουν τρυπήσει το κορμί τους και σε ποιο σημείο

Οι μεγάλοι του Hollywood γλουτοί

Δείτε τους διάσημους του Hollywood να παίρνουν μάτι ο ένας τον άλλο