Η Miley Cyrus δεν είναι τόσο τέλεια όσο πιστεύαμε!

Γωγώ Φούντα
Η Miley Cyrus δεν είναι τόσο τέλεια όσο πιστεύαμε!

To μεγάλο της πρόβλημα αποκαλύφθηκε...

Mπορεί να είναι μόλις 19 ετών και να θεωρείτε μία από τις πιο σέξι star αλλά δυστυχώς έχει κι αυτή τις αδυναμίες της. Ο φακός τσάκωσε τη νεαρά Miley Cyrus, να βγαίνει από δερματολογικό ιατρείο και δυστυχώς όλοι μπορέσαμε να καταλάβουμε το λόγο για τον οποίο το είχε επισκεφτεί.

Η star της pop παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να καλύψει όσο περισσότερο μπορούσε το πρόσωπό της με σκουφί και μεγάλα γυαλιά ηλίου, δεν κατάφερε να κάνει αόρατο το μεγάλο πρόβλημα που έχει με το δέρμα της.

Η ίδια, έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές για το πρόβλημα ακμής που αντιμετώπισε κατά την εφηβεία και δυστυχώς την ταλαιπωρεί ακόμα: «Ανά περιόδους το δέρμα μου γινόταν πραγματικά χάλια. Η μαμά μου βέβαια με πήγαινε σε δερματολόγους, αλλά όλο αυτό μου δημιούργησε πολύ μεγάλη ανασφάλεια».

Μάλιστα, σε μία προσπάθεια να κάνει τις έφηβες θαυμάστριές της που υποφέρουν από το ίδιο πρόβλημα, να αισθανθούν καλύτερα, αναφέρθηκε σχετικά και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, συμβουλεύοντάς τες και προτείνοντάς τους τα καλύτερα προιόντα.

Μικρό το κακό εφόσον γενικότερα η Cyrus είναι από τα πιο καυτά ονόματα της παγκόσμιας showbiz αυτή τη στιγμή. Πολύ πιθανό το δερματάκι της να φούντωσε και λόγω της έντονης φημολογίας περί απιστίας του αρραβωνιαστικού της Liam Ηemsworth. Ευτυχώς για όλα υπάρχει η κατάλληλη θεραπεία...

Διαβάστε επίσης:

Ποια pop star δέχτηκε πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό;

Ποια διάσημη τραγουδίστρια θα συμπρωταγωνιστήσει με porn star στο καινούριο της video clip;

Ποιο διάσημο ζευγαράκι του Hollywood έκανε (σχεδόν) το ίδιο τατουάζ;