Η Kim Kardashian έφαγε γερή «χυλόπιτα» από την Kate Middleton!

Η Kim Kardashian έφαγε γερή «χυλόπιτα» από την Kate Middleton!

Όπως φαίνεται τα μεγαλεπίβολα σχέδια της τηλεπερσόνας για δείπνο με την Kate απέτυχαν παταγωδώς

Η Daily Star άδειασε την Kim Kardashian αποκαλύπτοντας την τελευταία της βασιλική απογοήτευση. Πριν λίγες μέρες θα θυμάστε ίσως ότι η Kim είχε ανακοινώσει τις προθέσεις της να βρεθεί με την Kate Middleton στο Λονδίνο, προκειμένου να φάνε μαζί και να προωθήσει τη νέα της σειρά ρούχων που σχεδίασε με τις αδελφές της.

Η διάσημη τηλεπερσόνα δήλωσε την συμπάθειά της και το θαυμασμό της προς την Δούκισσα και ήλπιζε πραγματικά σε μία φιλία. Η Kim έστειλε στο παλάτι ολόκληρη σχεδόν τη νέα της συλλογή δώρο, συνοδευόμενη από μία επιστολή που της ζητούσε να βοηθήσει το label να γίνει τόσο μεγάλο στην Βρετανία όσο είναι στην Αμερική, φορώντας τα. Η έκπληξη ήρθε όμως την ίδια κιόλας μέρα σαν απάντηση. Το δέμα επιστράφηκε άμεσα!

Ούτε να το σκεφτεί η Kate να κρατήσει τα ρούχα των Kardashian! Ταυτόχρονα σχεδόν, χωρίς να έχει πάρει ακόμη πίσω τα ρούχα της η Kim έστειλε και μήνυμα στην Kate ζητώντας της συνάντηση- πρόταση την οποία εκείνη απέρριψε ευγενικά.

Εκπρόσωπος τύπου της βασιλικής οικογένειας ανακοίνωσε: «Η Δούκισσα δεν δέχεται δώρα και προσφορές από άτομα που δεν ανήκουν στην οικογένεια ή από πολύ στενά συνδεδεμένα πρόσωπα του φιλικού της περιβάλλοντος. Οπότε έπρεπε να τα επιστρέψει. Επιπλέον, τα εν λόγω ρούχα δεν υπακούουν στους κανόνες ντυσίματος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Θα ήταν λίγο προσβλητικό προς το Βρετανικό λαό να κυκλοφορεί η Δούκισσα με στενό μίνι λεοπάρ φόρεμα, αβυσσαλέο ντεκολτέ και δερμάτινο με καρφιά».

Να πούμε ότι δεν το περιμέναμε;

Διαβάστε ακόμη:

Beyonce- Jessica Biel- Miranda Kerr- Viola Davis: ποια διάσημη star φόρεσε καλύτερα το Victoria Beckham φόρεμα;

Ποιες stars παραδέχονται ότι «έχασαν τη μπάλα» και έγιναν σκιά του εαυτού τους;

Πόση «παντόφλα» τρώει ο David Beckham;