Η Kristen Stewart εξομολογείται: «Ακόμη αισθάνομαι πως ο κόσμος με μισεί»

Η Kristen Stewart εξομολογείται: «Ακόμη αισθάνομαι πως ο κόσμος με μισεί»

Η ηθοποιός βιώνει βαθιά τις συνέπειες της απιστίας της

Η Kristen Stewart και ο Robert Pattinson εμφανίστηκαν στο πιο γνωστό talk show της Μαδρίτης, το El Hormiguero. Η Kristen φορούσε ένα απλό Apparel top και σορτσάκι Rebecca Minkoff. Με το γνωστό ατημέλητο σαν να έχει μόλις βγει από το μπάνιο στυλ της απάντησε σε μία κρίσιμη ερώτηση.

Είναι οι Robsten FOREVER!;; Δυκολέυτηκε να απαντήσει αλλά σίγουρα θέλει η σχέση τους να κρατήσει για πάντα, καθώς είπε ότι το προσπαθούν. Ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων των Robsten διανύει δυναμικά την μετά κέρατον εποχή! Από τότε που ο Robert Pattinson ξαναδέχτηκε την Kristen Stewart στη ζωή του η σχέση τους προχωρά καλύτερα με πιο ισότιμους όρους. Η εμπιστοσύνη ανάμεσά τους βέβαια, παραμένει φλέγον ζήτημα.

Η Kristen ξέρει πως εκείνος την συγχώρησε αλλά δεν θα το ξεχάσει ποτέ και γι αυτό είναι διαθετειμένη να αποδεικνύει ασταμάτητα την αγάπη της. Κι όμως δεν αισθάνεται πάντα καλά. «Υπάρχουν καλές και κακές μέρες είπε. Καμιά φορά ακόμη νιώθω ένοχη. Μεταξύ μας είμαστε άνετα. Σαν να μην υπήρξε σκάνδαλο. Είναι δύσκολο όμως να ξαναπιάσεις μια σχέση από εκεί που την άφησες κάτω από την συνεχή κριτική του κόσμου».

Άτομο από την παραγωγή του Twilight βεβαιώνει στο US Weekly: «Δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο. Ήταν πολύ αγχωμένη στο promotion της νέας ταινίας. Φοβάται ότι ο κόσμος τη μισεί...»

Διαβάστε ακόμη:

Beyonce- Jessica Biel- Miranda Kerr- Viola Davis: ποια διάσημη star φόρεσε καλύτερα το Victoria Beckham φόρεμα;

Ποιες stars παραδέχονται ότι «έχασαν τη μπάλα» και έγιναν σκιά του εαυτού τους;

Πόση «παντόφλα» τρώει ο David Beckham;