Ποια ήταν τα πιο καυτά gossip του 2012;

Ποια ήταν τα πιο καυτά gossip του 2012;

Σκάνδαλα, γέννες, κέρατα, όλα τα είχε!

Μία ακόμη χρονιά φτάνει στο τέλος της. Όπως κάθε χρόνο, τον τελευταίο μήνα του έτους κάνουμε την απογραφή μας. Φυσικά για μία ακόμη χρονιά οι stars φρόντισαν να έχουμε να σχολιάζουμε. Από όλα είχε το έτος αυτό. Τι γέννες, τι κέρατα, τι σκάνδαλα, τι ανακοινώσεις γάμων. Κανένα παράπονο δεν έχουμε.


Τι συνέβη, όμως, το 2012 στον κόσμο των stars; Ποια ήταν μερικά από τα σημαντικότερα hot νέα;


1.Σκάνδαλο πριγκίπισσας Kate: Σίγουρα από τα πιο hot juicy νέα ήταν οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν και έκαψαν κυριολεκτικά το παλάτι και τον καθωσπρεπισμό του. Η Kate Middleton topless; Αυτό πόνεσε!


2. Αρραβώνας Jennifer: Επιτέλους! Και εκεί που λέγαμε ότι αυτό το κορίτσι δεν θα το πάρει κανείς, έρχεται ο Justin Theroux και της προσφέρει ένα αξιοζήλευτο διαμάντι και κλείνει όλα τα στόματα. Ναι είναι γεγονός, το 12 ήταν η τυχερή της χρονιά. Καιρός ήτανε!


3.Διάσημες γέννες: Οι γέννες πάντα αποτελούν γεγονός που μας τραβάει το ενδιαφέρον! Ποιες διάσημες έγιναν μανούλες μέσα στο 2012; Μερικές από τις νέες μαμάδες του Hollywood είναι οι ακόλουθες: Βeyonce, Jennifer Garner, Jessica Simpson, Sienna Miller, Uma Thurman και Megan Fox. Αγαπάμε νέες μαμάδες και δε θα μπορούσαμε να μην της αναφέρουμε!


4. Επανασύνδεση Chris Brown-Rihanna: Ξεπέρασε κάθε όριο η Rihanna. Εκεί που σοκαριστήκαμε με τις φωτογραφίες της που την δείχνανε ξυλοκοπημένη από τον Chris και ενώ εκείνη δήλωνε ότι δε θέλει να τον ξαναδεί μπροστά της, μέσα στο 2012 έκανε την έκπληξη. Τα ξαναβρήκε μαζί του! Σίγουρα ένα συμβάν το οποίο κανείς δεν περίμενε!


5. Ανακοίνωση γάμου Jolie-Pitt: Επιτέλους το είδαμε και αυτό! Μετά από τόσα χρόνια κοινής συμβίωσης, το 2012 αποφάσισαν επιτέλους να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Εν αναμονή, λοιπόν, του πιο πολυαναμενόμενου γάμου


6.Σκάνδαλο πρίγκιπα Harry: Το 2012, δεν την λες και την καλύτερη χρονιά του παλατιού, αφού τα μπλεξίματά του πολλά. Από τα πιο αξιοσημείωτα, οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν με τον Harry γυμνό σε σουίτα στο Las Vegas να επιδίδεται σε... ομαδικά παιχνίδια! Και δεν του φαινόταν!


7. Κέρατο Kristen Stewart: Φυσικά δε θα μπορούσαμε να κλείσουμε διαφορετικά, αφού αποτέλεσε ίσως το πιο hot juicy νέο. Ναι η Kristen τόλμησε και κεράτωσε τον Robert Pattinson. Συζητήθηκε, ξανασυζητήθηκε, μέχρι που και η Kristen βαρέθηκε να το ακούει και είπε να τα ξαναβρεί μαζί του! Τι να πεις!

Αυτά ήταν μερικά από τα πιο σημαντικά καυτά νέα του 2012! Τι μας επιφυλάσσει το 2013 φοβόμαστε..

Διαβάστε ακόμα:

Οι χειρότερες στιγμές των celebrities

Με διαφορά... στήθους! Ποιες είναι οι πιο προικισμένες stars του Hollywood;

Stars: Aυτές είναι οι πιο δραματικές μεταβολές βάρους (photos πριν & μετά)