Kate Moss: «Xρωστάω την καριέρα μου στην Vanessa Paradis»

Kate Moss: «Xρωστάω την καριέρα μου στην Vanessa Paradis»

Για ποιο λόγο το λέει αυτό η μία και μοναδική Kate;

Δύσκολο να φανταστεί κανείς πως θα μπορούσε ποτέ το θρυλικό supermodel Kate Moss να θεωρηθεί δεύτερη επιλογή. Και όμως πριν γίνει διάσημη χάρη στην πασίγνωστη καμπάνια Calvin Klein, δεν αποτελούσε ποτέ πρώτο όνομα.

Και η αλήθεια έχει ως εξής- όπως η ίδια παραδέχεται μέσα από το βιβλίο της: «Υπήρξα δεύτερη επιλογή μετά την, Vanessa Paradis για ακριβώς εκείνη την καμπάνια που με έκανε διάσημη». Tο supermodel εξήγησε σε μία προσωπική συνέντευξη που έδωσε στη στενή της φίλη Jess Hallett. «Πήρα τη δουλειά απλά και μόνο επειδή η Vanessa την απέρριψε. Και το ακόμη πιο ειρωνικό κομμάτι ήταν ότι την έδωσαν σε μένα επειδή της έμοιαζα. Όχι επειδή είχα κάτι δικό μου ιδιαίτερο σαν μοντέλο».

Ήμουν μικρή και το σκέφτηκα πολύ να δεχτώ μια δουλειά που απαιτούσε να ποζάρω topless πάνω στον Marc Walhberg. Ζήτησα τη συμβουλή του Paul Cavaco και μου είπε: «Ξέρεις κάτι; Είσαι τόσο μικροκαμωμένη που δεν θα κρατήσεις πολύ. Ζήτημα αν θα καταφέρεις να δουλέψεις. Κάντο. Πάρε τα λεφτά και φύγε! Δεν περίμενα ποτέ ότι αυτό το ρίσκο θα κατέληγε σε 8ετές συμβόλαιο με το label και σε αυτή την καριέρα».

Διαβάστε ακόμη:

Οι πρώτες φωτογραφίες της Kate Moss σε δημοπρασία

O Johny Depp και πάλι ζευγάρι με την πέτρα του σκανδάλου Amber Heard