Κim Kardashian: Μπαίνει σε αυστηρή δίαιτα ενόψει γιορτών

Γωγώ Φούντα
Κim Kardashian: Μπαίνει σε αυστηρή δίαιτα ενόψει γιορτών

Μάλλον στον Kanye δεν αρέσουν πια οι πλούσιες καμπύλες της!

Kαι ενώ όλος ο πλανήτης προετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα και ό, τι φυσικά αυτό συνεπάγεται, ξενύχτι, διασκέδαση, ποτό και πολύ μα πάρα πολύ φαί, μία από τις πιο διάσημες αφρατοτσουπωτές του Hollywood, η Kim Kardashian αποφάσισε να ξεκινήσει αυστηρή δίαιτα προκειμένου να χάσει 5 κιλά!

Eίδε κι απόειδε η σύντροφος Kanye με όλα αυτά που άκουγε καθημερινά από τον Τύπο, και αποφάσισε να μπει σε αυστηρό προγραμματάκι προκειμένου να γίνει και πάλι το... κορμί που ήταν κάποτε. Μάλιστα, για να κάνει επαγγελματική και αποτελεσματική δουλειά, προσέλαβε την διάσημη διατροφολόγο Tracy Anderson, η οποία έχει δουλέψει με τις μεγαλύτερες star όπως η Gwyneth Paltrow και η Jennifer Lopez.

H Anderson είναι γνωστή για το περιβόητο πρόγραμμα των δύο ωρών και έξι ημερών, το οποίο κυριολεκτικά μεταμόρφωσε τα κορμιά των διάσημων πελάτισσών της. Αυτά είδε λοιπόν η Kim και την προσέλαβε με συνοπτικές διαδικασίες! Μάλιστα, λέγεται ότι θα την ακολουθεί ένας επαγγελματίας διατροφολόγος όπου κι αν πηγαίνει! Μάλλον για να την συγκρατεί και να μην ορμάει στα φαγητά!

Εμείς ευχόμαστε στην Kim να μείνει 2 κόκκαλα και να φτάσει κάποτε στο σημείο που θα την πιέζουν για να φάει! Aμήν...

Διαβάστε επίσης:

Γιατί η Kim Kardashian όσο πάει και παχαίνει; (φωτός)

Kim Kardashian: Αγοράζει Lamborghini στον Kanye για τα γενέθλιά του!

Ποια διάσημη κυρία είχε ένα μικρό «ατύχημα»;