Ποια διάσημη είπε, «το τατουάζ μου αξίζει 1 εκατομμύριο λίρες και αν βρεθώ σε οικονομική ανάγκη θα το αφαιρέσω και το πουλήσω»

Ποια διάσημη είπε, «το τατουάζ μου αξίζει 1 εκατομμύριο λίρες και αν βρεθώ σε οικονομική ανάγκη θα το αφαιρέσω και το πουλήσω»

Το περίφημο τοπ μόντελ δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τον Τύπο με τις δηλώσεις του.

Η Kate Moss δεν είναι ένα κορίτσι ντροπαλό που φοβάται να εκτεθεί και να αποκαλύψει μυστικά της. Αυτό μας το έχει αποδείξει από την αρχή της καριέρας της ποζάροντας γυμνή αμέτρητες φορές και σοκάροντας δηλώνοντας «δεν έχω κάνει ποτέ ηρωίνη» στα ΜΜΕ.

Αυτή τη φορά, αφού πόζαρε όταν ήταν οκτώ μηνών έγκυος για το διάσημο ζωγράφο Lucian Freud, είδε τον περιβόητο πίνακα να πωλείται στην τιμή των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ μας αποκάλυψε και κάτι ακόμα. Ο Freud είχε φιλοτεχνήσει και το τατουάζ που έχει στη μέση της το οποίο απεικονίζει δύο αντικριστά σπουργίτια.

Μάλιστα, βασιζόμενη στην τιμή που έπιασε ο πίνακας αστειεύτηκε λέγοντας πως όχι μόνο το τατουάζ της πρέπει να κοστίζει πάνω από 1 εκατομμύριο λίρες αλλά και πως αν ποτέ βρεθεί σε οικονομική ανάγκη θα αφαιρέσει το δέρμα της για να το πουλήσει.

Ελπίζουμε να μη βρεθεί ποτέ σε τόσο μεγάλη ανάγκη!

Διαβάστε επίσης:

H Kate Moss τα «πετάει» για άλλη μια φορά έξω
Δείτε τη Sienna Miller να ποζάρει ολόγυμνη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη