Tori Spelling: Αμακιγιάριστη και ταλαιπωρημένη έβγαλε βόλτα τα παιδιά της

Γωγώ Φούντα
Tori Spelling: Αμακιγιάριστη και ταλαιπωρημένη έβγαλε βόλτα τα παιδιά της

Μήπως το φυσικό λουκ δεν της πάει και τόσο πολύ;

Mπορεί να πιστεύουμε ότι οι διάσημες μαμάδες κουράζονται πολύ λιγότερο από τις υπόλοιπες, λόγω των νταντάδων που τις ακολουθούν σε κάθε τους βήμα και προσέχουν τα βλαστάρια τους, αλλά η πρόσφατη εικόνα της Tori Spelling, μάλλον μας διαψεύδει πανηγυρικά!

Η διάσημη ηθοποιός και reality star, βγήκε για ψώνια, εντελώς αμακιγιάριστη, με τα δύο από τα τέσσερα παιδιά της, δείχνοντας ταλαιπωρημένη, άυπνη και γενικότερα καμία σχέση με την πάντα περιπoιημένη, γιατί όμορφη δεν υπήρξε ποτέ, πρωταγωνίστρια του Beverly Hills. Παρά το γεγονός ότι τη συνόδευε και η νταντά των παιδιών, η Spelling έσπρωχνε η ίδια το καροτσάκι του νεογέννητου γιου της Finn, δημιουργώντας την εντύπωση ότι από στιγμή σε στιγμή θα καταρρεύσει.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η star των '90s μίλησε για την πολύ δύσκολη τελευταία εγκυμοσύνη της που λίγο έλλειψε να της στοιχήσει τη ζωή. «Άρχισα να αιμορραγώ τόσο πολύ που πίστευα ότι θα πεθάνω. Η Stella, η μεγάλη της κόρη, μου έσωσε τη ζωή μιας και φώναξε αμέσως τον μπαμπά της. Δεν ήθελα να την τρομάξω και να με δει σε αυτή την κατάσταση αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Οι τέσσερις τελευταίοι μήνες της εγκυμοσύνης μου ήταν τραυματικοί. Έπρεπε να είμαι μονίμως στο κρεβάτι και δεν μου επιτρεπόταν ούτε στο δωμάτιο να κυκλοφορήσω. Τις μέρες που μπορούσα να πάω στην τουαλέτα, ένιωθα τυχερή»!

Διαβάστε επίσης:

Η Tori Spelling έντυσε το μωρό της γαλοπούλα

Ποια διάσημη αναγκάστηκε να κάνει εμετό στο πρώτο της ραντεβού;