Το νέο Beckingham Palace; Η Victoria ψάχνει σπίτι στο Λονδίνο!

Το νέο Beckingham Palace; Η Victoria ψάχνει σπίτι στο Λονδίνο!

Επιστρέφει η superstar οικογένεια στην έδρα της;

Τα τελευταία οχτώ χρόνια η πολυμελής οικογένεια του David και της Victoria Beckham τα έχει περάσει στο Λος Άντζελες, λόγω της μεταγραφής του superstar ποδοσφαιριστή στην ομάδα των Los Angeles Galaxy.

Όταν, την προηγούμενη εβδομάδα ο 37χρονος άσος της μπάλας δήλωσε ότι την αποχώρησή του από την αμερικανική ομάδα, άρχισαν να ακούγονται οι φήμες περί μετακόμισης της οικογένειας πίσω στην βρετανική πρωτεύουσα. Μία περιήγηση της Victoria, στους δρόμους του Λονδίνου, κατά την οποία η 38χρονη σχεδιάστρια κοίταξε τέσσερα υπερπολυτελή σπίτια προς πώληση, ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τις φήμες.

Σύμφωνα με πηγή της εφημερίδας Sun, η Beckham, ντυμένη με ένα μαύρο παλτό και φορώντας γυαλιά ηλίου, «ερωτεύτηκε ένα τετραώροφο σπίτι στο Richmond αμέσως. Το συγκεκριμένο, ήταν και το πιο απομονωμένο απ' όλα».

Οι Beckham σκοπεύουν, παρόλα αυτά, να κρατήσουν το σπίτι τους στο Beverly Hills, καθώς και την έπαυλή τους στη Γαλλία. Αφότου πέρασαν, όμως, το καλοκαίρι στην πατρίδα τους, όπου βρέθηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, και οι δύο είναι θετικοί στην προοπτική να επιστρέψουν. Όπως δήλωσε, πριν λίγο καιρό, άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού στην DailyMail: «Ο David και η Victoria αγαπάνε την Αμερική, αγαπάνε και τις ευκαιρίες που τους έδωσε, αλλά τα αγόρια της οικογένειας πέρασαν πολύ καλά στη Μ. Βρετανία και ίσως αυτή να είναι η κατάλληλη στιγμή για την επιστροφή τους».

Διαβάστε ακόμα:
Victoria Beckham: δείτε όλες τις φορές που καταδέχτηκε να φορέσει φλατ παπούτσια
Πόση «παντόφλα» τρώει ο David Beckham;
Μαθήματα στυλ από την Victoria Beckham!