Ποιο διάσημο hot ζευγάρι κάνει το μεγάλο βήμα, μετά από μόλις 4 μήνες σχέσης;

Ποιο διάσημο hot ζευγάρι κάνει το μεγάλο βήμα, μετά από μόλις 4 μήνες σχέσης;

Είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Hollywood

Η σχέση τους έχει περάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα. Αυτή είναι η δεύτερη ευκαιρία τους ως ζευγάρι, αφού την πρώτη φορά... απέτυχαν παταγωδώς. Αυτή τη φορά το πήραν πιο θερμά και ελπίζουμε να βγει σε καλό.

Ο λόγος για την Katy Perry και τον John Mayer.

Οι δύο star φαίνεται να το έχουν πάρει ζεστά το θέμα, αφού μόλις μετά από 4 μήνες σχέσης αποφάσισαν να... συγκατοικήσουν! Ναι καλά ακούσατε, το γοργόν και χάριν έχει. Οι δυο τους εθεάθησαν να ψάχνουν σπίτι στην περιοχή του L.A. H Katy Perry λέγεται ότι είναι πολύ ερωτευμένη και ενθουσιασμένη και έχει αφήσει για τα καλά πίσω της το χωρισμό της από το σύζυγό της Russell Brand.


Μπορεί η Katy να είναι κατενθουσιασμένη και να περιμένει σαν τρελή να συγκατοικήσει με το σύντροφό της, αλλά οι φίλοι της δε φαίνεται να έχουν την ίδια άποψη! Λέγεται ότι κανείς δεν είναι σύμφωνος με τη σχέση αυτή, καθώς θεωρούν ότι ο John, ως γυναικάς που είναι, είναι βέβαιο ότι θα την πληγώσει. Ο κύκλος της λοιπόν, της τόνιζε ότι ξαναζεσταμένη σχέση δεν πάει πουθενά, αλλά εκείνη ανένδοτη! Μάλιστα, πρόσφατα σύστησε τον John και στους γονείς της!


Σα να σοβάρεψαν αρκετά τα πράγματα... Μήπως ετοιμάζει κουφέτα πάλι η εκκεντρική τραγουδίστρια;

Διαβάστε ακόμα:

Είδηση ΣΟΚ: Η Stewart και ο Pattinson, περιμένουν παιδί;

Jessica Simpson: Διαβάστε όλη τη θαυματουργή της δίαιτα

Δριμύ κατηγορώ: Είναι ο Leonardo DiCaprio ο κυνικός μοντελάκιας του Hollywood;