Ποια διάσημη ηθοποιός αγόρασε… ταφόπλακα για τους παππούδες της;

Ποια διάσημη ηθοποιός αγόρασε… ταφόπλακα για τους παππούδες της;

Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα για την οικογένεια της σταρ, με ένα αρκετά περίεργο δώρο.

Οι περισσότεροι παππούδες αρκούνται σε μια επίσκεψη των εγγονιών τους τις γιορτές για να είναι ευτυχισμένοι, άντε και σε ένα κουτί σοκολατάκια. Για τους παππούδες αυτής της σταρ του Hollywood όμως, το πρόωρο δώρο Χριστουγέννων τους ήταν κάτι πολύ διαφορετικό.

Ο λόγος για την ηθοποιό Melissa George, η οποία παρήγγειλε μια ταφόπλακα για τους παππούδες της! Πριν σχολιάσετε το μακάβριο του θέματος, να σας πούμε πως ή Melissa δεν τρελάθηκε ακόμα, οι παππούδες της είναι ήδη νεκροί εδώ και χρόνια. Το πρόβλημα όμως ήταν πως δεν υπήρχε ταφόπλακα που να αναγράφει τα ονόματά τους, κάτι που στεναχώρησε πολύ την ηθοποιό. Παρότι Αυστραλέζα, η George έχει οικογενειακές ρίζες στις αγγλικές νήσους, απ᾽ όπου και κατάγονταν οι παππούδες της, και είναι πολύ περήφανη για αυτές. Έτσι, αποφάσισε να παραγγείλει μια νέα, αστραφτερή ταφόπλακα από λευκό μάρμαρο και να αποδώσει στους προγόνους της τις τιμές που τους αξίζουν.

Η ίδια ανέβασε και την ανάλογη φωτογραφία στο Twitter, γράφοντας: «Οι εδώ και καιρό χαμένοι πρόγονοί μου από το Taunton του Somerset δεν είχαν ταφόπλακα. Έτσι τους φτιάξαμε μία. Τώρα έχουν ταυτότητα». Η 36χρονη ηθοποιός μάλιστα πρόσθεσε στην ταφόπλακα και τα ονόματα των παιδιών των παππούδων της, ώστε να τιμήσει όλη την οικογένεια.