Blake Lively: Πώς θα περάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα ως παντρεμένη;

Blake Lively: Πώς θα περάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα ως παντρεμένη;

Η ηθοποιός μιλάει για την αγαπημένη της γιορτή

Η Blake Lively, στα πλαίσια της καμπάνιας του αρώματος Gucci Premiere, μίλησε στο περιοδικό Grazia για τις αγαπημένες της χριστουγεννιάτικες συνήθειες αλλά και τα πρώτα της Χριστούγεννα ως παντρεμένη μιας και μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Ryan Reynolds.

Η Lively αποκάλυψε ότι, στο πατρικό της σπίτι, οι γιορτές είναι πολύ «ζωντανές» μέρες, αφού η ίδια έχει άλλα τέσσερα αδέρφια. «Έρχομαι από μεγάλη οικογένεια και είμαι κατενθουσιασμένη που έχω την ευκαιρία να μην κάνω τίποτα και να περνάω απλώς χρόνο με τα αδέρφια και τους γονείς μου. Μαγειρεύουμε, παίζουμε επιτραπέζια και γιορτάζουμε όλοι μαζί», είπε.

Η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl έχει μιλήσει, στο παρελθόν, για την αγάπη της για τη μαγειρική, οπότε είναι αναμενόμενο το σπιτικό φαγητό να παίζει σημαντικό ρόλο στα χριστουγεννιάτικα σχέδιά της. «Όταν μαγειρεύεις "βγάζεις" τόση αγάπη στις δημιουργίες σου η οποία, στη συνέχεια "βγαίνει" και στους αγαπημένους που απολαμβάνουν το φαγητό σου».

Ποιο είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που πήρε ποτέ; Ένα βίντεο με τα δύο παιδιά της αδερφής της, το οποίο η τελευταία γύρισε αποκλειστικά για την σταρ. «Βιντεοσκοπούσε ολόκληρη την ημέρα τους. Τα έδειχνε να χτενίζονται, να πηγαίνουν σχολείο, να τα παίρνει από τα μαθήματά τους. Επειδή δεν μπορώ να είμαι κοντά τους κάθε μέρα, ήταν πολύ συγκινητικό», δήλωσε η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα:
Blake Lively-Ryan Reynolds: Άγριος καβγάς εξαιτίας του πρώην της
Πως να κάνετε δίαιτα χωρίς να κόψετε τις αγαπημένες σας λιχουδιές, όπως η Blake Lively
Αυτό είναι τo ροζ μονόπερτο της Blake Lively με το οποίο τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της!