Ο Gavin Rossdale χούφτωνε απλά την αδερφή του! Δεν κεράτωνε την Gwen Stefani!

Ο Gavin Rossdale χούφτωνε απλά την αδερφή του! Δεν κεράτωνε την Gwen Stefani!

Τι ισχυρίζεται ο 46χρονος ροκ σταρ;

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του συζύγου της Gwen Stefani να χουφτώνει την baby-sitter λίγο πάνω και ψηλά στον ποπό- ας το πούμε. Χαμός στα media και στα πρωτοσέλιδα, ορδές από ειδήσεις ότι το ζεύγος χωρίζει, πψς ο γάμος καταρρέει και τα λοιπά.

Σε κάθε ερώτηση προς την Gwen καθώς και τον ίδιο το Rossdale για το συμβάν, έπεφτε σιωπή. Ούτε ο εκπρόσωπος τύπου τους βγήκε ποτέ να απαντήσει. Μέχρι που πριν λίγες ώρες, μάθαμε την... αλήθεια.

Η κοπέλα που προσέχει τα παιδιά της Gwen δεν είναι παρά.... η κατά πολύ μικρότερη αδελφή του Gavin, Soraya Rossdale.

«To ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και τα δημοσιεύματα είναι σκανδαλώδη και γελοία. Από πότε κάποιος που πάει για πεζοπορεία με την αδερφή του θεωρείται ότι κερατώνει τη γυναίκα του», δηλώνει φιλικό του πρόσωπο στο Radar.online...

Πολλά sites και περιοδικά βέβαια, πιστεύουν ότι η Soraya έχει εδώ και πολύ καιρό σταματήσει να κάνει baby-sitting στα παιδιά του ζευγαριού, κάτι που εκείνη δεν έκανε ποτέ συστηματικά και πως απλά η κοπέλα της μοιάζει. Αν είναι όντως αυτή - μιας και βρήκαμε φωτογραφίες της, έχει αλλάξει λίγο στο πρόσωπο... και έχει βάλει αρκετά κιλά.

Απορούμε πάντως μιας και η κοπέλα συνόδευε την Gwen σε πολλές βόλτες με τους γιους της, γιατί αναφερόμασταν τόσο καιρό σε αυτήν ως baby-sitter και όχι ως Soraya Rosdale... μπερδεμένα μας τα λένε...

Διαβάστε ακόμη:

Ποιες celebrity εξασκούν ακόμη το άθλημα της... κούνιας;

Kάντο όπως η Gwen. Κάπα, καπέλο και φύγαμε!

Tuxedo pants: Η νέα μανία των σταρ!