Οι πιο σέξι φωτογραφήσεις του 2012

Γωγώ Φούντα
Οι πιο σέξι φωτογραφήσεις του 2012

Οι διάσημες κυρίες δεν μας άφησαν παραπονεμένους...

To 2012 σιγά σιγά φεύγει, και μπορούμε να πούμε σχεδόν μετά βεβαιότητας ότι ήταν μία από τις πιο... σέξι χρονιές! Ο λόγος; Όχι μόνο οι πιο καυτές celebrity φωτογραφήθηκαν με άκρως ελαφριά ενδυμασία, αλλά λόγω της ευρείας διάδοσης των κοινωνικών μέσων δικτύωσης γίναμε μάρτυρες των πιο hot στιγμών των star ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο!

Από τα πιο όμορφα και άκρως αισθησιακά ενσταντανέ ήταν η πρόσφατη φωτογράφιση της Naomi Campbell με την Kate Moss. Ήταν το απρόμαυρο φόντο, ήταν οι δύο ιέρειες της πασαρέλας, ήταν η αμοιβαία εξομολόγηση αγάπης, που κατέταξε το συγκεκριμένο εξώφυλλο του περιοδικού Interview σε ένα από τα πιο σέξι της χρονιάς. Επάξια πιστεύουμε...

Η μεγαλύτερη ίσως star των ημερών Rihanna, φρόντισε για ακόμη μία φορά να προκαλέσει τα πάθη, ποζάροντας όπως την γέννησε η μαμά της για το G.Q ενώ η πιο σέξι γυναίκα της χρονιάς ανακηρύχθηκε η Mila Kunis η οποία πόζαρε για το εξώφυλλο του Esquire φορώντας μόνο ένα δερμάτινο παντελόνι. Σέξι κι όποιος αντέξει εμφανίστηκε και η Miranda Kerr για το ίδιο περιοδικό, ενώ η Kim Kardashian μας έδωσε μία άκρως καλοκαιρινή και αισθησιακή πόζα φορώντας μόνο το μαγιό της.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό...

Διαβάστε επίσης:

Kate & Naomi γυμνόστηθες στο νέο τεύχος του Interview

Miranda Kerr: μαθήματα στυλ για νεαρές μαμάδες

Mila Kunis: Είναι, τελικά, έγκυος;