Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι τεσσάρων μηνών έγκυος!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι τεσσάρων μηνών έγκυος!

Η γνωστή ηθοποιός θα γίνει σύντομα μανούλα...

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε σήμερα στο πλατό του Πρωινό μου και έδωσε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Γιώργο Λιάγκα και στην Φαίη Σκορδά, η οποία μάλιστα «γέννησε» και πολλές ειδήσεις.

Η όμορφη ηθοποιός εμφανίστηκε με φαρδιά ρούχα, με άβαφη ρίζα στα μαλλιά, ενισχύοντας την έντονη φημολογία που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό και κάνει λόγο για πιθανή εγκυμοσύνη της. Μάλιστα, τα πειράγματα της Φαίης Σκορδά έδιναν και έπαιρναν ενώ η ίδια περιορίστηκε σε πονηρά χαμόγελα. Η Κατερίνα άλλωστε έχει δηλώσει εδώ και αρκετό καιρό ότι είναι έτοιμη να γίνει μητέρα, κάτι που έγινε εντονότερο και μετά τον γάμο της με τον Παναγιώτη Πιλαφά τον Αύγουστο.

Και μπορεί η Κατερίνα να μην παραδέχεται ακόμα ανοιχτά την εγκυμοσύνη της, ωστόσο σήμερα είχαμε μία μικρή επιβεβαίωση μέσω της πρωινής εκπομπής του Mega έστω και με αυτον το αμήχανο τρόπο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει ότι είδηση που δεν διαψεύδεται, επβεβαιώνεται.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Queen.gr η Κατερίνα πλησιάζει στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης, μιας και εκτός από την αλλαγή στην εμφάνισή της, προ δύο μηνών εμφανίστηκε στο μαγαζί του συζύγου της, το Six Dogs συγκεντρώνοντας φυσικά όλα τα βλέμματα, ενώ εντύπωση έκανε το γεγονός ότι ούτε έπινε, ούτε κάπνιζε και άγγιζε συνεχώς την κοιλιά της. Μάλιστα πηγή πολύ κοντινή στο ζευγάρι μας αποκάλυψε ότι η Κατερίνα είναι σχεδόν σίγουρο ότι ήταν έγκυος την ημερά του γάμου της, χωρίς ωστόσο να το γνωρίζει.

Εμείς να της ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και σύντομα να κρατάει στην αγκαλιά της το μωράκι της...