Πώς η Αννίτα Πάνια έχασε τα περιττά κιλά;

Πώς η Αννίτα Πάνια έχασε τα περιττά κιλά;

Με ποιο τρόπο τα κατάφερε τελικά;

Αν και δεν θα έλεγε κανείς ότι η Αννίτα Πάνια ανήκει σε εκείνον τον ειδικό πληθυσμό γυναικών που ασχολούνται μανιωδώς με τα τελευταία νέα γύρω από τη μόδα τη δίαιτα και τις διατροφές, παρόλα αυτά σαν γυναίκα δικαιούται να έχει ένα έστω και μικρό κομμάτι ματαιοδοξίας.

Η Αννίτα ξεκίνησε φέτος τις εκπομπές στον Alpha και είδαμε όλοι ότι είναι εμφανώς αδυνατισμένη από την εποχή που την αφήσαμε στο Alter. Η αλήθεια είναι ότι εκτός από την Αννίτα και ο σύζυγός της Νίκος Καρβέλας αδυνάτισε επίσης εντυπωσιακά. Το ζευγάρι Καρβέλας Πάνια αποφάσισε να εμπιστευτεί τον ειδικό διατροφολόγο Γιώργος Λέων (είναι ο ίδιος άνθρωπος που εμπιστεύεται τυφλά εδώ και χρόνια η Έλλη Κοκκίνου) ο οποίος του έδωσε προσωπικό πρόγραμμα διατροφής με –όπως είδαμε- πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Εκτός όμως από επιστημονική βοήθεια, η Αννίτα και ο Νίκος προσέλαβαν γυναίκα, η οποία φροντίζει να μαγειρεύει ώστε να τρέφεται όλη η οικογένεια υγιεινά και με λίγες θερμίδες. Σωστή διατροφή, πρόγραμμα, κόψιμο των delivery και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.