Γιατί η Julia Roberts περπατά χέρι χέρι με άλλη γυναίκα;

Γιατί η Julia Roberts περπατά χέρι χέρι με άλλη γυναίκα;

Αδιαφορεί για τις φήμες.

Εντάξει, μπορεί ο τίτλος του κομματιού να είναι λίγο κίτρινος, όμως η πρόθεση της διάσημης ηθοποιού δεν είναι, άσχετα αν τα tabloids θα εκμεταλλευτούν την φωτογραφία για να αναπαράγουν φήμες που θα μοσχοπουλήσουν.

Η 44χρονη Julia απέκτησε καινούργια κολλητή φίλη, την Julianne Nicholson, με την οποία συμπρωταγωνιστούν στην μαύρη κωμωδία "August: Osage Country". Οι δύο κολλητές φίλες βαδίζουν στους δρόμους του Venice Beach στην Καλιφόρνια, βγαίνοντας από ένα εστιατόριο αδιαφορώντας για τα βλέμματα και κυρίως για τους φακούς των παπαράτσι οι οποίοι έχουν την τέλεια φωτογραφία. Οι δύο φίλες μάλιστα σχεδόν φορούν τα ιδία ρούχα, στενά τζιν και δερμάτινες μπότες.

Σε ένα χώρο όπως το Hollywood, όπου η φήμη τρέχει γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός είναι ωραίο να ξέρουμε ότι κάποιοι αδιαφορούν για τις συνέπειες, όπως η Julia Roberts που εδώ και 24 χρόνια είναι στην κορυφή της Α List. Οι νέες κολλητές πάντως συναντήθηκαν με τον Ewan McGregor and Dermot Mulroney οι οποίοι επίσης παίζουν στην ίδια ταινία.