H αγαπημένη σκηνή sex του Daniel Craig ήταν με μία... συνταξιούχο!

Γωγώ Φούντα
H αγαπημένη σκηνή sex του Daniel Craig ήταν με μία... συνταξιούχο!

To ακούσαμε κι αυτό...

Mπορεί να υποδύεται, και με μεγάλη επιτυχία τον James Bond, μπορεί να περιβάλλεται από αμέτρητες κουκλάρες οι οποίες υποδύονται τα Bond girls και μπορεί με όλες τους να είχε αρκετά στενές επαφές, για τις ανάγκες του ρόλου φυσικά, αλλά ο αγαπημένος μας Daniel Craig φρόντισε για ακόμη μία φορά να μας εκπλήξει και να μας αποδείξει ότι εκτός από σεξ απίλ έχει και.... βάθος!

Ο διάσημος ηθοποιός λοιπόν, δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι από τις αμέτρητες σκηνές sex που έχει γυρίσει στη διάρκεια της καριέρας του, δεν ξεχωρίζει κάποια με μία σέξι και όμορφη συμπρωταγωνίστρια, αλλά με μία... συνταξιούχο! Για να γίνουμε πιο σαφείς, ο Βρετανός star το 2003 πρωταγωνίστησε στην ταινία The Mother, στην οποία ο χαρακτήρας του διατηρεί σχέση με μάνα και κόρη ταυτόχρονα. Όπως ήταν αναμενόμενο, o Craig μοιράστηκε αρκετές σκηνές sex με την κατά 33 χρόνια μεγαλύτερη συμπρωταγωνίστριά του και ενώ θα περίμενε κανείς ότι θα το έκανε καταναγκαστικά, ο ίδιος αρκετά χρόνια αργότερα δηλώνει ότι ήταν η πιο απολαυστική ερωτική σκηνή της ζωής του.

«'Hταν η πρώτη φορά που έβλεπα το κοινό στο Φεστιβάλ των Καννών να έχει μείνει με κομμένη την ανάσα», είπε ο star. Eμείς να του πούμε ένα μεγάλο μπράβο που γυρνά την πλάτη στις εξωπραγματικές καλλονές και προτιμά γήινες και απλές γυναίκες. Μας συμφέρει!!!

Διαβάστε επίσης:

Daniel Craig: Οι χειρότερες φωτογραφίες της ζωής του

Ποια star επέλεξε ο Daniel Craig για το επόμενο Bond girl επειδή είναι πιο... «βρώμικη»; (video)

Δείτε τι έπαθε ο Daniel Craig από τις πολλές... μπύρες (video)