Alessandra Ambrosio: Απίστευτο! Αυτή η γυναίκα γέννησε πριν 4 μήνες

Alessandra Ambrosio: Απίστευτο! Αυτή η γυναίκα γέννησε πριν 4 μήνες

Δείτε το απίστευτο σώμα της.

Είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον πλανήτη, με ένα από τα συγκλονιστικότερα σώματα που έχουμε δει. Το μοντέλο των εσωρούχων της Victoria Secret στις 7 Μαΐου γέννησε το δεύτερο παιδί της, τον Noah Phoenix και επέστρεψε στη δουλειά της, 4 μήνες αργότερα με ένα σώμα που θα έβαζες στοίχημα ότι δεν γέννησε ποτέ.

Το supermodel πόζαρε εντελώς γυμνή και με μικροσκοπικά μαγιό για το βραζιλιάνικο παροδικό Made in Brazil. Η εντυπωσιακή φωτογράφηση στις βραζιλιάνικες παραλίες έγινε τον Σεπτέμβριο, μόλις 4 μήνες μετά τη γέννηση του γιού της και το σώμα της φαινόταν να έχει επέστρεψει 100 τοις 100 στην αρχική του φόρμα. Βέβαια υπάρχουν και οι κακές γλώσσες που κάνουν λόγο για μικρό ρετούς πάνω στο σώμα του μοντέλου, αλλά όπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Το Οκτώβριο που πέρασε το 31 ετών μοντέλο μίλησε στο περιοδικό Us Weekly για την αστραπιαία απώλεια κιλών. «Αυτή τη φορά δεν έβαλα πραγματικά πολλά κιλά» παραδέχτηκε η Ambrosio και συνέχισε «Προσπάθησα να είμαι υγιής. Την πρώτη φορά έβαλα πολύ βάρος και ήταν πολύ δύσκολα να τα χάσω. Λατρεύω το Pilates, τις βόλτες και το σερφ στη θάλασσα» συμπλήρωσε το μοντέλο από τη Βραζιλία.