Διάσημα πρώην ζευγάρια που παραμένουν... φιλαράκια!

Γωγώ Φούντα
Διάσημα πρώην ζευγάρια που παραμένουν... φιλαράκια!

Όταν το Hollywood γίνεται... Σουηδία!

Ως γνωστόν, στο Hollywood είναι όλα διαφορετικά. Πιο όμορφα δεν ξέρουμε αλλά σίγουρα διαφορετικά. Έτσι, δεν μας κάνει καμία απολύτως εντύπωση που οι stars ενώ ζουν θυελλώδεις και γεμάτους ένταση και πάθος έρωτες, εννοείται με εξίσου μεγάλους star, μετά το χωρισμό καταλήγουν... φιλαράκια! Δεν γνωρίζουμε πώς τα καταφέρνουν αλλά μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός ότι ξεπερνούν κάθε τους χωρισμό με ταχύτητα φωτός μιας και έχουν ήδη έτοιμους τους επόμενους υποψήφιους ή έστω τους βρίσκουν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Παρακάτω σας έχουμε τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα πρώην ζευγαριών που πλέον είναι καλοί φίλοι...

1. Cameron Diaz-Justin Timberlake: Ένα από τα πιο όμορφα και σέξι ζευγάρια που υπήρξαν ποτέ. Πολλοί πίστευαν ότι τελικά θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά μας αιφνιδίασαν και χώρισαν το 2006. Ωστόσο, αυτό δεν τους εμπόδισε καθόλου να συμπρωταγωνιστήσουν στην ταινία Bad Teacher το 2011 και μάλιστα να ανταλλάσουν και φιλοφρονήσεις σχετικά με το ταλέντο τους.

2. Demi Moore-Bruce Willis: Το πρώην χρυσό ζευγάρι του Hollywood χώρισε το 1998, αλλά εκτός του ότι έχουν τρία παιδιά που τους ενώνουν, οι σχέσεις τους είναι άκρως φιλικές. Μάλιστα ο Willis συνήθιζε να αποκαλεί τον Ashton Kutcher, «το αγαπημένο του παιδί», ενώ όταν άφησε την Demi, ήταν αυτός που της στάθηκε και την βοήθησε να ξεπεράσει το χωρισμό τους.

3. Courteney Cox-David Arquette: Το ζευγάρι, έζησε έναν μεγάλο έρωτα αλλά δυστυχώς το 2010 αποφάσισε να χωρίσει. Ωστόσο, παραμένουν δύο καλοί φίλοι κυρίως για χάρη της κόρης τους Coco.

4. Τοmmy Lee-Pamela Anderson: Το εν λόγω ζεύγος αποτελεί ειδική περίπτωση μιας και αφού χώρισαν μετά από κάποια χρόνια... ξαναπαντρεύτηκαν! Πλέον ζουν χωριστά, είναι φίλοι, ενώ η ξανθιά σεξοβόμβα έχει πει για τον αιώνιο πρώην της: «Πάντα ένιωθα ότι δεν έχω δύο παιδιά αλλά τρία. Ωστόσο, ο Tommy θα είναι πάντα ο άντρας της ζωής μου».

5. Κate Hudson-Chris Robinson: Η διάσημη ηθοποιός, η οποία ομολογουμένως δεν μένει ποτέ χωρίς άντρα πήρε διαζύγιο από τον Chris Robinson το 2007. Παρόλα αυτά, και επειδή τους ενώνει και ένα παιδί, οι σχέσεις τους παραμένουν πολύ στενές.

Διαβάστε επίσης:

Cameron Diaz: τα αξεσουάρ απογείωσαν το look

Demi Moore: Το νέο της αγόρι είναι 26 χρονών και πρώην της Elle Macpherson!