Η Miranda Kerr απατά τον Orlando με τον Leonardo Di Caprio;

Γωγώ Φούντα
Η Miranda Kerr απατά τον Orlando με τον Leonardo Di Caprio;

O Leo πλέον καταστρέφει και οικογένειες!

Ο γνωστός μοντελάκιας του Hollywood ξαναχτύπησε και αυτή τη φορά έχει βάλει στο μάτι... παντρεμένη με παιδί! Ο λόγος για τον Leonardo Di Caprio και την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών σχετικά με την μυστηριώδη του σχέση με το supermodel Miranda Kerr!

Ως γνωστόν, ο Leo χώρισε πράσφατα από τον τελευταίο του δεσμό, την 23χρονη Erin Heatherton, αγγελάκι της Victoria's Secret, και η αλήθεια είναι ότι μας είχε προβληματίσει το γεγονός ότι είχε μείνει μόνος του έναν ολόκληρο μήνα!

Ωστόσο, το τοπίο ξεκαθάρισε μιας και τον τελευταίο καιρό οι συναντήσεις του με την Kerr όσο πάνε και... πυκνώνουν! Στις 21 Νοεμβρίου οι δυο τους βρέθηκαν σε εστιατόριο με φίλους, και άτομα που βρέθηκαν εκεί είπαν ότι ήταν ιδιαιτέρως θερμοί μεταξύ τους! Αυτή βέβαια δεν ήταν η πρώτη τους συνάντηση καθώς η Miranda ήταν καλεσμένη και στο πάρτι του Di Caprio νωρίτερα τον ίδιο μήνα, όπου και έμεινε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες χορεύοντας και πίνοντας!

Η αλήθεια είναι ότι η Kerr συγκεντρώνει όλα όσα αναζητά ο Leonardo σε μία γυναίκα. Από την άλλη, μας φαίνεται πολύ αγαπημένη με το διάσημο σύζυγό της Orlando Bloom. Αναμένουμε εξελίξεις...

Διαβάστε επίσης:

Ποιο αγγελάκι της Victoria's Secret είναι το νέο πρόσωπο της εταιρίας Mango;

Η Miranda Kerr και το look για κάθε εποχή

Δριμύ κατηγορώ: Είναι ο Leonardo DiCaprio ο κυνικός μοντελάκιας του Hollywood;