H Demi Moore τα έφτιαξε με τον φίλο της κόρης της!

Γωγώ Φούντα
H Demi Moore τα έφτιαξε με τον φίλο της κόρης της!

Δεν βάζει μυαλό όπως φαίνεται η διάσημη ηθοποιός...

Μόλις λίγες μέρες πριν έγινε γνωστό ότι η συντετριμμένη κούγκαρ Demi Moore, αποφάσισε να ξαναμπεί στο παιχνίδι του φλερτ και του έρωτα και μάλιστα αρκετά δυναμικά. Σύμφωνα λοιπόν με φήμες, η διάσημη ηθοποιός είναι ξετρελαμένη με τον 26χρονο(!) Vito Schnabel, ο οποίος είναι γνωστός έμπορος τέχνης.

Το νεοσύστατο ζεύγος, γνωρίστηκε έναν μήνα περίπου πριν, στο πάρτι του συντρόφου της Naomi Campbell και από τότε λέγεται ότι είναι αχώριστοι. Ωστόσο, την χαρά της 50χρονης Demi για τον νέο της έρωτα, δεν συμμερίζονται οι τρεις κόρες της, και ιδίως η μεγαλύτερη, Rumer Willis.

Η 24χρονη λοιπόν είναι έξαλλη με την μητέρα της, μιας και ο Schnabel είναι... φίλος της! «Η Rumer ενολήθηκε πολύ όταν έμαθε για τη σχέση της μητέρας της με τον Vito, όπως και οι αδερφές της. Έχουν κοινές παρέες και ανήκουν στον ίδιο κύκλο», λέει άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας.

Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις της Μoore με τις κόρες της είναι ιδιαιτέρως τεταμένες τον τελευταίο καιρό, και ίσως αυτό να είναι το τελειωτικό χτύπημα. Μα κι αυτή η Demi, τόσους άντρες έχει το Hollywood, πάνω στον φίλο των παιδιών της έπεσε;

Διαβάστε επίσης:

Demi Moore: Το νέο της αγόρι είναι 26 χρονών και πρώην της Elle Macpherson!

Ashton Kutcher - Demi Moore: Μάχη στα δικαστήρια για την κοινή περιουσία!

Demi Moore: Θέλει σαν τρελή να τα φτιάξει με τον Leonardo Di Caprio!