Jessica Simpson: Έμεινε έγκυος, αλλά έχασε 4 εκατομμύρια δολάρια

Jessica Simpson: Έμεινε έγκυος, αλλά έχασε 4 εκατομμύρια δολάρια

Διάσημο κέντρο αδυνατίσματος είναι έξαλλο μαζί της

Λένε ότι κάποιες από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή μια γυναίκας είναι οι μέρες της εγκυμοσύνης της. Μάλλον δεν είχαν λάβει υπ' όψιν τους, όμως, τη εγκυμοσύνη της Jessica Simpson, για την ακρίβεια τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, 7 μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Και ενώ όλοι χαίρονται για την προσωπική ευτυχία της star, υπάρχουν και κάποιοι που δεν συμμερίζονται την χαρά της. Όπως ισχυρίζεται το περιοδικό Us weekly οι υπεύθυνοι του διάσημου κέντρου αδυνατίσματος είναι έξαλλοι που η νέα τους εκπρόσωπος είναι ξανά έγκυος και θεωρούν άκυρη τη συμφωνία που υπήρχε με την 32χρονη σταρ, σύμφωνα με την οποία η Jessica θα κέρδιζε 4 εκατομμύρια δολάρια αν μέχρι το τέλος του χρόνου έχανε τα έξτρα 32 κιλά που πήρε στην πρώτη της εγκυμοσύνη.

Πηγή αναφέρει ότι ήδη οι ισορροπίες μεταξύ της Jessica και της εταιρίας ήταν πολύ εύθραυστες μιας κι επειδή δεν έχασε αρκετά κιλά ήταν αναγκασμένοι να την βιντεοσκοπήσουν για το διαφημιστικό σποτάκι τους από τη μέση και πάνω. Έτσι λοιπόν το δεύτερο σποτάκι που θα έλεγε επιτέλους ότι έχασε τα 32 κιλά δεν πρόκειται να γυριστεί ποτέ. «Κανείς δεν θέλει να δει μια έγκυο γυναίκα να κάνει δίαιτα» λένε οι άνθρωποι της εταιρίας. Εμείς πιστεύουμε όμως ότι η Jessica είναι έξυπνη γυναίκα. Μπορεί να έχασε 4 εκατομμύρια δολάρια, άλλα θα βρει τρόπο να κερδίσει τα διπλάσια.

Διαβάστε επίσης:

Jessica Simpson: Διαβάστε όλη τη θαυματουργή της δίαιτα