Ο Jay Z εξηγεί σε μια ηλικιωμένη ποιος είναι, με τον πιο αξιολάτρευτο τρόπο! (video)

Ο Jay Z εξηγεί σε μια ηλικιωμένη ποιος είναι, με τον πιο αξιολάτρευτο τρόπο! (video)

Aπό χιούμορ άλλο τίποτα ο διάσημος star

Eίναι από τους πιο διάσημους και ακριβοπληρωμένους star. Μαζί με τη σύζυγό του Beyonce αποτελούν ένα από τα πιο πλούσια χολιγουντιανά ζευγάρια. Η φήμη του τεράστια και οι επιτυχίες του πάμπολλες.


Ένας star του βεληνεκούς του Jay Z σίγουρα δε θα περιμέναμε να έμπαινε στο μετρό μαζί με τους απλούς, καθημερινούς ανθρώπους, καθώς οι περισσότεροι stars την έχουν ψωνίσει και δε θα το καταδέχονταν. Ο Jay Z όμως, για τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ «Where I'm From», μπήκε μέσα στο μετρό και έκατσε δίπλα σε μια ηλικιωμένη γυναίκα. Η συνέχεια απολαυστική.


Η 67χρονη Ellen Grossman, ρώτησε τον Jay Z, εάν είναι διάσημος και τον ακολουθούν οι κάμερες. Ο star με παιχνιδιάρικο ύφος απάντησε :« Όχι και τόσο διάσημος! Δε με ξέρετε, αλλά κάποια μέρα ελπίζω να φτάσω σε αυτό το σημείο.» Η γριούλα συνέχισε ρωτώντας τον το όνομά του και αυτός αρχικά της είπε ότι τον λένε Jay. Όταν μετέπειτα τον ρώτησε πάλι το όνομά του εκείνος το είπε ολόκληρο και έκπληκτη η γλυκιά κυρία, γελώντας του είπε πως φυσικά και τον ξέρει. Τέλος του δήλωσε ότι νιώθει περήφανη που είναι ακομπλεξάριστος και πήρε το μετρό, πράγμα που σπάνια κάνουν οι stars του Hollywood.

Aπολαυστικός ο Jay-Z και η ηλικιωμένη Grossman πολύ χαριτωμένη. Σίγουρα τα εγγόνια της θα τη ζήλεψαν πολύ και θα θέλανε να βρίσκονταν στη θέση της. Δείτε το video και γελάστε μαζί τους

Διαβάστε ακόμα:

Beyonce: σκηνοθέτης και πρωταγωνίστρια σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή της!

Αυτά είναι τα πιο εκδηλωτικά celebrity ζευγάρια