Όλο το παρασκήνιο και φωτογραφίες από το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Δέσποινας

Όλο το παρασκήνιο και φωτογραφίες από το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Δέσποινας

Όσα είδαμε στο φιλανθρωπικό Bazzar

Χιλιάδες κυριολεκτικά άνθρωποι πέρασαν από το εμπορικό κέντρο Avenue την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στο χριστουγεννιάτικο Βazaar Αγάπης, που διοργάνωσε η Δέσποινα Βανδή.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Δέσποινα διοργάνωσε με τη βοήθεια φίλων και συνεργατών το Bazaar, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων. Ο κόσμος που άρχισε να έρχεται από τις 11 το πρωί είδες του πάγκους με τα προϊόντα στημένους και έτοιμους, αλλά δεν ήξερε ότι η προετοιμασία και η δουλειά ξεκίνησε πολλά 24ωρα νωρίτερα και χρειάστηκαν πολλά ξενύχτια, πολλά τηλεφωνήματα, συνεννοήσεις, δελτία αποστολής και άλλες λεπτομέρειες που η Δέσποινα με την ομάδα της χρειάστηκε να αντιμετωπίσει.

Εκτός από τα διαδικαστικά όμως, υπήρχαν και τα πρακτικά, όπως τα γλυκά που έφτιαξε η Δέσποινα για το Bazaar. Δεκάδες ώρες προετοιμασίας και ψησίματος στην κουζίνα του σπιτιού της που στο τέλος θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο. Η ίδια όμως έλεγε συνεχώς ότι άξιζε τον κόπο και ήταν πολύ περήφανη για σπιτάκια από Gingerbread ή αλλιώς μπισκοτόσπιτα, για τα κέικ με σοκολάτα που η Δέσποινα τα φτιάχνει έτσι ώστε να είναι διαιτητικά αλλά και γευστικά, για τους κουραμπιέδες ,για τις τούρτες και για τα μπισκότα με ζαχαρόπαστα. Μάλιστα κάποια από τα γλυκά της η Δέσποινα τα πόσταρε στο twitter, όπως μια λευκή τούρτα, την οποία τελικά την αγόρασε ο Ντέμης, ο οποίος είχε μαζί του τη Μέλινα και τον Γιώργο που ήθελαν να επισκεφτούν το Bazaar της μαμάς τους. Λίγο αργότερα ο Ντέμης και οι φίλοι του που κάθισαν στα καφέ του πρώτου ορόφου, έφαγαν την τούρτα της Δέσποινας. Εκτός από τις συνεννοήσεις και το μαγείρεμα η Δέσποινα είχε και τις εμφανίσεις της στο Ποσειδώνιο, αλλά τελικά με πολύ ξενύχτι τα κατάφερε και άξιζε τον κόπο, γιατί πουλήθηκαν σχεδόν όλα. Και τα ρούχα και τα καλλυντικά και τα γλυκά και τα παιχνίδια και όλα όσα έδωσαν οι εταιρίες στη Δέσποινα.

Την Κυριακή η Δέσποινα έφτασε με την οικογένειά της στο Avenue κατά τη μία. Μόλις μίλησε τους δημοσιογράφους, φωτογραφήθηκε και είδε από κοντά τους θαυμαστές της, πήγε σε όλους τους πάγκους μίλησε με τον κόσμο, έφτιαξε κουραμπιέδες με τα παιδιά και προσπάθησε και η ίδια να πουλήσει κάποια από τα προϊόντα. Ανάμεσα στους πωλητές ήταν ο φίλος και συνεργάτης της Κώστας Καπετανίδης, ο οποίος πουλούσε γούρια, γυαλιά και κοσμήματα, ενώ η ηθοποιός Τζένη Μπότση πουλούσε ρούχα. Και οι δύο αποδειχτήκαν εξαιρετικοί πωλητές.

Στην είσοδο του χώρου υπήρχαν πάγκοι με δωρεάν νερά, αναψυκτικά και καφέδες, ενώ για τα μικρά παιδιά υπήρχαν δημιουργικές δραστηριότητας, face painting και οι αγαπημενοι ήρωες των παιδιών όπως η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης και ο Τομ και Τζέρι. Το απόγευμα τα περισσότερα προϊόντα είχαν πουληθεί και το φετινό Bazaar ήταν το πιο πετυχημένο. Η Δέσποινα ήταν συγκινημένη από την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, κουρασμένη, αλλά πολύ περήφανη.