Πριν και μετά: Αυτοί είναι οι 10 πιο κακογερασμένοι του Hollywood!

Πριν και μετά: Αυτοί είναι οι 10 πιο κακογερασμένοι του Hollywood!

Γιατί μερικούς ο χρόνος δεν τους αγαπάει ιδιαίτερα

Πρόσφατα είχαμε γράψει για τους σαραντάρηδες του Hollywood οι οποίοι διατηρούνται κομψοί και νέοι, σα να είναι στα πρώτα χρόνια της νιότης τους. Ήρθε η ώρα να εντοπίσουμε τους stars που όχι μόνο δε φαίνονται νεότεροι, αλλά μάλλον έχουν τσακωθεί άσχημα με το χρόνο. Ρυτίδες, χαλαρά κορμιά, άσχημη επιδερμίδα, είναι μερικά από τα κοινά τους χαρακτηριστικά.

Ο χρόνος φαίνεται να είναι μεγάλος εχθρός τους. Όσο όμορφοι ήταν στα νιάτα τους, άλλο τόσο απογοητευτική είναι η εικόνα τους μεγαλώνοντας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Brigitte Bardot. Αποτελούσε το νούμερο ένα πρότυπο ομορφιάς. Αλαβαστρινη επιδερμίδα, ζουμερά χείλη, γατίσια μάτια. Όλα αυτά όμως χάθηκαν παντελώς με το πέρασμα των χρόνων.


Άλλο πολύ άσχημο παράδειγμα είναι αυτό του Jack Nicolson. To σώμα του είναι πολύ παραμελημένο και γενικώς η όλη του εμφάνιση λιγάκι απογοητευτική.
Άλλος κακογερασμένος άντρας είναι ο Keith Richards. Ο στιλάτος ροκάς διαθέτει μία από τις πιο ρυτιδιασμένες επιδερμίδες. Άραγε να είναι αποτέλεσμα των πάμπολλων καταχρήσεων;


Φυσικά υπάρχουν και οι γυναικείες περιπτώσεις, όπως είναι αυτή της Pamela Anderson, η οποία παρόλες τις προσπάθειές της, μέσω πλαστικών επεμβάσεων, να παραμείνει νέα και hot, έχει καταστρέψει την εικόνα του προσώπου της. Οι πολλές επεμβάσεις σίγουρα δε σε καταστούν νέα. Μάλλον μπερδεύτηκε η miss Pamela.

Δείτε στη gallery το πριν και το μετά των star. Ποιοι θεωρείτε ότι γεράσανε άσχημα;

Διαβάστε ακόμα:

Μen's Report: Δείτε 10 από τα πιο hot κορμιά που μας αφήνουν με ανοιχτό το στόμα!

Stars και πρώτη αγάπη: Διαβάστε τις εξομολογήσεις τους για τον πρώτο τους έρωτα

Hollywood report: Ποιες star διαθέτουν τους πιο αξιοζήλευτους κοιλιακούς; (photos)