Ποια διάσημη star σνόμπαρε επιδεικτικά τις πρώην κολλητές της;

Ποια διάσημη star σνόμπαρε επιδεικτικά τις πρώην κολλητές της;

Οι λυκοφιλίες στο Hollywood δίνουν και παίρνουν.

Η Victoria Beckham δε θέλει να θυμάται τίποτα από την εποχή που φορούσε κοθόρνους, extensions και τραγουδούσε ως posh spice με τις υπόλοιπες φίλες της Viva Forever. Τα χρόνια πέρασαν και η διάσημη πλέον κυρία Beckham αναγνωρίζει στα ρπόσωπα των υπόλοιπων spice girls κάποιες τρασαδουρείες και όχι τις πρώην κολλητές της χωρίς μάλιστα να έχει σκοπό να κρύψει τα συναισθήματά της.

Έτσι, και καθυστέρησε να πάει στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Viva Forever και και αποφάσισε να μην κάτσει με τα υπόλοιπα πικάντικα κορίτσια, προτιμώντας την παρέα του David Beckham και των τριών γιων της. Από την άλλη, η Mel B, η Mel C, η Emma Bunton και η Gerie Halliwell δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους και τη χαρά τους που η ταινία στην οποία είχαν πρωταγωνιστήσει μεταφέρθηκε τώρα και στο θέατρο.

«Υπάρχει τόσος κόσμος εδώ για να ευχαριστήσουμε. Σας ευχαριστούμε όλους που είστε εδώ, αλλά εκείνοι που ευχαριστούμε περισσότερο είναι οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της παράστασης. Ήταν απίθανο», είπε η Mel B, ενώ οι φωτογραφίες με τις spice girls μόνες και τη Victoria αλλού και με ύφος μαρτυρούν πως εδώ πρόκειται για μία λυκοφιλία που κρατάει χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Beyonce- Jessica Biel- Miranda Kerr- Viola Davis: ποια διάσημη star φόρεσε καλύτερα το Victoria Beckham φόρεμα;

Πλανήτης Hollywood: όταν οι διάσημες κάνουν τα μαλλιά τους ράστα (φωτός)