Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η πιο επιθυμητή γυναίκα στον κόσμο για το 2012!

Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η πιο επιθυμητή γυναίκα στον κόσμο για το 2012!

Αφήνοντας πίσω της Mila Kunis, Kate Upton, Rihanna και Emma Stone

H πρωταγωνίστρια του Hunger Games, Jennifer Lawrence, ετών μόλις 22, έλαβε τον τίτλο της πιο επιθυμητής γυναίκας φέτος στον κόσμο μετά από την ψηφοφορία που διεξήγαγε το online ανδρικό περιοδικό AskMen.com με πάνω από 2.4 εκατομμύρια μοναδικούς ψηφοφόρους- χάρη στον προσγειωμένο χαρακτήρα της!

Ο Editor-In Chief James Bassil λέει: «Πάνω απ' όλα είναι πιο αυθεντική από άλλες ηθοποιούς. Είναι φρέσκια και δεν την έχουμε δει ποτέ σε καμία κουτσομπολίστικη στήλη τα τελευταία 3-4 χρόνια που είναι γνωστή».

Η ίδια δήλωσε πως δεν περίμενε να βγει πρώτη σε τέτοια ψηφοφορία, ούτε καν σε αξιόλογη θέση ενώ δεν γνώριζε καν ότι βρίσκεται στη λίστα.

Οι επόμενες του top five είναι η Mila Kunis, η Kate Upton, η Rihanna και η Emma Stone. Η περσινή νικήτρια Sofia Vergara έπεσε στη 12η θέση. Μέσα στην 20άδα είναι επίσης η Michelle Obama, παρά τα 48 της χρόνια, η κωμμικός Sarah Silverman, 42, και η Rachel Weisz επίσης 42.

Η Jennifer έχει εδώ και 2 χρόνια σχέση με τον Βρετανό ηθοποιό Nicholas Hoult, επίσης 22 ετών, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα του X-Men: First Class, αλλά κρατούν τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα.

Διαβάστε ακόμη:



Οι άντρες ψηφίζουν τις πιο σέξι διάσημες με... μικρό στήθος!

Πρώτη ματιά στη συλλογή adidas by Stella McCartney Άνοιξη/Καλοκαίρι ’13