Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της Drew Barrymore

Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της Drew Barrymore

Η μικρή είναι μόλις δυόμιση μηνών

Η μικρή κόρη της Drew Barrymore είναι μόλις δυόμιση μηνών και έκανε ήδη το πρώτο της εξώφυλλο. Η μικρή Όλιβ, που γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου, ποζάρει με τη διάσημη μαμά της στο περιοδικό People και είναι πραγματικά αξιαγάπητη.

Η 37χρονη ηθοποιός στη συνέντευξή της, ως νέα μαμά δήλωσε: «Δεν μπορούσα να φάω, ούτε να κοιμηθώ για δύο βδομάδες, ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη». Η Drew, η οποία δεν είχε και τα ωραιότερα παιδικά χρόνια, λέει για τη δική της νεότατη οικογένεια: «Στα αλήθεια ήθελα μια παραδοσιακή οικογένεια για την κόρη μου και ενώ είσαι τόσο ανεβασμένη ψυχολογικά, παρ΄ όλα αυτά αντιμετωπίζεις τον τεράστιο φόβο του πώς να κρατήσει κάποιον ζωντανό».

Λίγες μέρες νωρίτερα η Drew, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, διαφήμιζε το όσο καλό μωρό είναι η κόρη της, λέγοντας: «Έχω συναντήσει μωρά που ουρλιάζουν και κλαίνε και σου το μεταφέρουν όλα αυτό και σε τρομοκρατούν και σε συγκλονίζουν. Η Όλιβ είναι το καλύτερο παράδειγμα του να κάνεις παιδιά, Είμαι πολύ ευγνώμων στη μικρή μου, είναι τόσο ισορροπημένη που με εντυπωσιάζει».
Τελικά ακόμη και οι star γίνονται χαζομαμάδες!