Jennifer Lopez: Συγκεντρώνει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς με τη βοήθεια των διδύμων της (video)

Γωγώ Φούντα
Jennifer Lopez: Συγκεντρώνει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς με τη βοήθεια των διδύμων της (video)

H star δείχνει για ακόμη μία φορά την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα της

Mπορεί να είναι μία από τις μεγαλύτερες star του πλανήτη, αλλά ποτέ δεν ξεχνά να δείχνει την ευαισθησία της και να προσφέρει σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες.

Ο λόγος για την Jennifer Lopez, η οποία μέσω του Facebook αλλά και του Twitter της αποφάσισε να παρακινήσει τους ιντερνετικούς της φίλους ώστε να την βοηθήσουν να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο σύμφωνα με τα λεγόμενά της!

«Αν ο καθένας σας δώριζε έστω και ένα δολάριο, ή ακόμα πιο ιδανικά πέντε, θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Ξέρω πολύ καλά ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλοι όσοι κάνετε την προσφορά σας, αυτομάτως θα μπείτε σε κλήρωση για ένα δωρεάν ταξίδι στο Puerto Rico όπου και είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας μου, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τη συναυλία που θα δώσω εντελώς δωρεάν», είπε η διάσημη τραγουδίστρια.

Τα χρήματα τα οποία θα συγκεντρωθούν πρόκειται να δωθούν στο ίδρυμα της star το οποίο φέρει το όνομά της, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που η J.Lo επιδεικνύει την ευαισθησία της μιας και κατά καιρούς έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκστρατείες μεταξύ αυτών και για τη συγκέντρωση χρημάτων για τα θύματα του τυφώνα Sandy.

Παρά το γεγνός ότι η διάσημη τραγουδίστρια ήταν για ακόμα μία φορά σέξι και όμορφη, την παράσταση έκλεψαν τα χαριτωμένα της δίδυμα τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους προς το τέλος του video, φωνάζοντας «Καλά Χριστούγεννα» και βοηθώντας την μαμά τους να πετύχει το στόχο της.

Διαβάστε επίσης:

JLo και Casper Smart βγήκαν να ψωνίσουν μονόπετρο! (photos)

Κάποια «την ψώνισε»: Τί έκανε η JLo και ξεπέρασε κάθε όριο σνομπισμού;

Hollywood report: Ποιες star διαθέτουν τους πιο αξιοζήλευτους κοιλιακούς; (photos)