Dreamwear: Τα λαμπερά εγκαίνια στη Γλυφάδα και όλοι οι διάσημοι καλεσμένοι!

Dreamwear: Τα λαμπερά εγκαίνια στη Γλυφάδα και όλοι οι διάσημοι καλεσμένοι!

Λάμψη επωνύμων στο εγκαίνια του dreamwear στη Γλυφάδα του πρώτου καταστήματος γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων στην Ελλάδα που διαθέτει αποκλειστικά τα brands aftershock London και dreamweaver London.

Highlight της βραδιάς ήταν η special guest Miss England 2012, Charlotte Holmes, η οποία ήρθε από την Αγγλία αποκλειστικά για τα εγκαίνια του dreamwear. Χαμογελαστή και ευδιάθετη δοκίμασε πολλά από τα ρούχα, φωτογραφήθηκε με το στέμμα της ποζάροντας με άνεση και χάρη μπροστά στο φακό και μίλησε στις κάμερες!

Πολύ μόδα, καταπληκτική μουσική και βέβαια λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια του νέου καταστήματος. Ανάμεσα τους ήταν η Ελένη Πετρουλάκη, ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο Νίκος Αναδιώτης με τη γυναίκα του Βασιλική Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Τσάβαλου, η Βάνα Ραμπότα, ο Πάνος Καλίδης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, το συγκρότημα REC Άρης Λουμάκης και Ναυσικά Σαραντοπούλου, η Γιολάντα Διαμαντή, η Σόφη Πασχάλη, ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Μάντα Παπαδάκου, η Έλλη Αγγελιδάκη, η Ευδοκία Καδή, η Μαρίνα Χανδρή, η Αλεξάνδρα Ρασίνοφ και πολλοί άλλοι.

Τα brands aftershock και dreamweaver έχουν κατακτήσει με τη μοναδική ποιότητα, τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και την πρωτοτυπία τους, τις απανταχού fashionistas σε όλο τον κόσμο, αφού καλύπτουν από το πιο εξεζητημένο μέχρι το πιο διαχρονικό στυλ της γυναίκας που αποζητά κάτι διαφορετικό, σέξι, και απόλυτα in-fashion, προσφέροντας ταυτόχρονα άψογη σχέση ποιότητας-τιμής ενώ η ανδρική σειρά είναι ιδανική για τους λάτρεις του casual και sport look. Όλα τα ρούχα του dreamwear έχουν προσιτές τιμές και αποτελούν value for money αγοραστικές προτάσεις, με υψηλή ποιότητα και αισθητική και πάντα συνυφασμένες με την τελευταία λέξη της μόδας. Μια μεγάλη γκάμα με είδη γυναικείας και ανδρικής ένδυσης καθώς και αξεσουάρ που εντυπωσιάζουν, περιμένουν να ανακαλύψετε τα must κομμάτια που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σας.

Το aftershock ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια και έχει εδραιωθεί στον κόσμο της μόδας ως ένα φιλόδοξο brand συνυφασμένο με την έννοια της προσιτής αίγλης και πολυτέλειας. Με πάνω από 150 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, ήταν από τα πρώτα brands στη Βρετανία που παρέλαβαν βραβείο από την Βασίλισσα Ελισάβετ για την συνεισφορά του στην προσέγγιση της Αγγλικής Μόδας εκτός Μεγάλης Βρετανίας. Ξεκίνησε με δημιουργίες υψηλής ραπτικής, όπου μοναδικά υφάσματα -τα περισσότερα κεντημένα και στολισμένα- δουλεύονταν περίτεχνα στο χέρι, χωρίς τη χρήση μηχανημάτων. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με την παραγωγή all day ρούχων. Ανάμεσα στην λίστα των celebrity που έχουν εμφανιστεί στο red carpet με aftershock δημιουργίες είναι η Madonna, η Paris Hilton, η Helen Mirren, η Katherine Jenkins, ο Michael Jackson, οι Boney M, η Bonnie Tyler και πολλοί άλλοι.

dreamwear
Κύπρου 55, Γλυφάδα (Πλατεία Εσπερίδων)
Τηλ.: 2130232914